Pokazuje rezultate 1 do 50 od 235

Tema: hoću ukinuti dojenje po noći!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

meni je, ono, nakon godinu dana dojis dokle ti se doji. kad ti se vise ne doji, ne dojis. i to je to.
    i potpis na cure i podrsku

betty, bravo za S :zaljub:

ja sam odustala. moja S. ima takav zulj na palcu, takvo zadebljanje i crvenilo da me srce boli kad to vidim. sinoc sam isla na svako aakanje. prvo je bilo 2h nakon sto je zaspala. sljedece sat i pol nakon, a onda ko zna kada i koliko. vise ne brojim.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

[QUOTE=leonisa;2388190]meni je, ono, nakon godinu dana dojis dokle ti se doji. kad ti se vise ne doji, ne dojis. i to je to.
    i potpis na cure i podrsku
    /QUOTE]

Eh, da mi je carobni stapic, pa da zamahnem
    Fala cure (znam da ne smijem reci mame), ma kad sam ja onako neodlucna, malo usporena po prirodi i tako to, nekako mi to dojenje iz dana u dan ide rutinski, on cendra i trga majcu, ja mu dam i onda se nakon minute sjetim da mu u stvari nisam htjela dati jer je vec cico pred pol sata - tesko se izvuci iz rutine.
    Uglavnom, plan je prvo naravno izlijeciti mastitis (tu znaci jos trebam moju malu izdajalicu u punom pogonu) a onda krenuti u odvikavanje... Samo sto je prvi logicni korak ukinuti dojenje po noci - i tako sam opet na koraku br. 1
    A nista, moram se natjerati biti malo odlucnija, nema cice po noci, makar znam da ce plakati
    Onda nekako ukinuti nacicavanje preko vikenda (srecom stize lijepo vrijeme pa ako nismo u kuci mozda nekako i uspijem) i onda klasika - jutarnje i zadnje vecernje... Mislim da ce na kraju to ipak potrajati negdje do ljeta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •