Pokazuje rezultate 1 do 50 od 235

Tema: hoću ukinuti dojenje po noći!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sinoć je baka u Smjehuljicu ubacila nevjerovatne količine hrane (vjerovatno su to normalne količine hrane a ostalu djecu, samo za Smjehuljicu navjerovatne) nakon čega je još pojela večeru s tatom... malo pocicala par minuta i zaspala oko 9.15. Probudila se oko 4, malo opet pocicala, ali zbilja malo i spavala do 8.
    Ja sam ranije otišla, nije bilo ni noćnih podoja, ni jutarnjeg... kaže baka da je dobro raspoložena, da je sve ok.

Je li moguće da se ona do sad često budila svaka dva sata zato jer je bila gladna?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Sinoć je baka u Smjehuljicu ubacila nevjerovatne količine hrane (vjerovatno su to normalne količine hrane a ostalu djecu, samo za Smjehuljicu navjerovatne) nakon čega je još pojela večeru s tatom... malo pocicala par minuta i zaspala oko 9.15. Probudila se oko 4, malo opet pocicala, ali zbilja malo i spavala do 8.
    Ja sam ranije otišla, nije bilo ni noćnih podoja, ni jutarnjeg... kaže baka da je dobro raspoložena, da je sve ok.

Je li moguće da se ona do sad često budila svaka dva sata zato jer je bila gladna?
    Da, ja sam čula da kod nekih može biti i to. A onda pređe u naviku pa kad i nije glad, bude se iz navike, jednostavno se organizam navikne često buditi, bez ikakva opravdana razloga. Ja sad moju dobro najedem navečer dok je trening. Prošli smo dvije zadnje noći ok. Jednu se nije budila čak do 4, i onda opet u 7,30. Sinoć je manje pojela za večeru, probudila me bar pet puta do prvog podoja, ali tek je jela u 3, 30 i onda opet oko 7. Dakle, dobro je. Samo da izgubi još tu naviku da krikne kad se probudi (a još spava, zapravo) , da to radi malo tiše, pa da je mogu ignorirati pritom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •