Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam mog sinoc uspavala u pol deset i onda je oko deset poceo plakati i htio cicu ali mu nisam dala, jednostavno znam da ako tako noc pocne zavrsi sa milion budjenja.
Ovako je i kod mene... Cini mi se da spava sve gore. Prije su noci sa vise od 3 budjenja bile rijetkost, sad su pravilo. Kad se probudi 3 puta, podoji i nastavi spavati to zovem odlicnom noci.

Pokusavala sam da mu izbacim i dnevno spavanje, nikakva razlika, osim sto mi ga je zao ostaviti bez ta 2 sata sna. A i meni trabaju da odradim posao.

Ipak, u protekloj sedmici iako je bila opcenito kriticna po pitanju spavanja, prvi put sam ga uspavala bez dojenja jedno vece, i prvi put je prosao jedan citav dan tj. 12 sati bez dojenja... To mi ulijeva nadu da ce odvikavanje ici koliko toliko bezbolno.

S obzirom da krajem mjeseca maleni puni 2 god, mislim da sam odradila posteno ovo dojenje i drago mi je sto se nazire kraj. Ako mogne ostati tu i tamo neki dnevni podoj, super. Ako to bude prepreka za ukidanje nocnih muka, onda je to to...