Originally Posted by
spajalica
ako ocekujes nesto posebno s klincima, onda moras cekati toplo vrijeme. imas unutarnji bazen, ali u njemu nema nekih "atrakcija" koje klinci vole. ljeti imas vanjske bazene sa toboganima i ostalim.
ako ides u apartmane, onda nisi povezan s bazenima, vec se bazeni nalaze preko glavne ceste. nije previse prometna, ali imas hodati cca 5 min do bazena.
imas pizzeriju, ducan, tako da ako se odlucis na vlastito kuhanje, mozes kupiti osnovno. mozes uplatiti i pansionski boravak, pa imas obroke u restoranu, koji se nalazi uz bazene. bila sam jednom, hrana mi je bila tako tako, da bude iskrena preslana.
hotel ima svoj bazen, koji je relativno mali, bas hotelski. ali si povezana tunelom do istog glavnog bazena. koji sam gore opisala. hrana mi takodjer nije bila vauuuuuuuuuuu, hotel mi je blago sterilan, i hladan (vizualno). no tog sam bila svjesna, pa me nije smetalo. hrana je opet tako tako u pansionskoj ponudi, ali À la cart za rucak mi je bio skroz OK. imaju djecije menue.
u okolici imate farmu jelena, koja je zanimljiva za vidjeti, noga lagana setnja, imate par obiteljskih gospodarstava s super ponudama.
imate wellnes i kraj bazena i u hotelu.