Pokazuje rezultate 1 do 50 od 100

Tema: Koje toplice/welness preporučujete?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da nisam nikoga uvrijedila..Znam da se ima puno toga za pogledati ali mi nismo išli jer smo bile prekratko. Iznenadila sam se neuređenosti mjesta, slabom ponudom.. a ceste su kao one iz naših najzabačenijih mjesta. Ali meni je sve bilo zanimljivo jer sam prvi put bila u tom kraju

Zaboravila sam spomenuti najvažniju stvar-ostala sam ugodno iznenađena ljubaznošću ljudi, ne u Jezerčici (jer oni moraju biti jako ljubazni) nego svugjde okolo-u pekarama, kafićima..kao da sam došla u neki drugi svijet-ovi moji su svi neki nadrkani, ovi gore su preljubazni
    Trina, ma što bi uvrijedila, i ja stvarno kukam o mjestu. To je tako kako si rekla - malo mjesto. Nije to mjesto spremno za turizam.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Trina, ma što bi uvrijedila, i ja stvarno kukam o mjestu. To je tako kako si rekla - malo mjesto. Nije to mjesto spremno za turizam.
    Budući da za mjesec dana opet idem tamo, ali na pet dana, daj mi preporuči di se može izaći vani. Opet smo ja i prijaljica i treba mi neko mjesto sa dobom glazbom i dobrom pivom

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Budući da za mjesec dana opet idem tamo, ali na pet dana, daj mi preporuči di se može izaći vani. Opet smo ja i prijaljica i treba mi neko mjesto sa dobom glazbom i dobrom pivom
    Temple Bar, Stubičke Toplice.
    http://www.uzagorju.com/objekt-zagor...ubicke-toplice
    Meni ok.

Ako ćeš imati volje, vremena,... javi se za kavu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •