Za petnaestak dana ćemo navršiti 9 mjeseci. Vježbači smo od trećeg mjeseca (hipoksija,distoni sindrom)i dosta dobro napredujemo. Vita sjedi samostalno, od sedam i pol mjeseci se diže na noge, sada već korača uz namještaj i osim još nekih "sitnik" korekcija sve je ok.
Do prekjučer.
Počelo je s lošim spavanjem. Plač u snu. Komešanje. Buđenje. Obe noći sam je morala uzeti k nama u krevet. Jučer nije imala stolicu. NApinjala se, ali ništa. Mislila sam-boli je trbušćić.
Cijelu noć se je bacala s jedne strane na drugu. Izvijanjem. U jednu stranu, pa u drugu i tako neprestalno. Išla je u pravi luk (to nije radila od 4tog mjeseca), sa zabačenom glavicom i nožicama prema natrag.
Pritom je ispuštala zvukove kao da je nešto muči. Par puta je prducnula.
E sad. Radi li se tu o onom izvijanju ili je to ipak uvjetovano bolovima u trbuhu? Gledajući je sinoć kak se tako izvija, vratilo me natrag i ponovno sam osjetila veliku tjeskobu...
Ne znam iskreno što da mislim jer i ako se radi o trbuhu nisam baš happy. Jeli moguće da je za sve kriva tvrda stolica?
Danas se pokakala najprije jako malo i jako tvrdo pa u još tri navrata opet malo ali sve vodenastije :/