Drage moje rodice evo mene tu na temu jer imam u principu hrpu pitanja na koje neznam odgovore......zbilja vas pratim i pokušavam poloviti sve , raspitujem se,čitam u knjigama o Mpo,na netu ...al opet mislim da ne radim dobro,,,,pratim vas o čemu sve pišete pa to isčitavam,i vidim da nisam ni upola informirana kao neke od vas...DAKLE:vidim da vas večina sugerira odlazak u više klinika koje se bave Mpo(doduše ja sam trenutno "osuđena" na državne klinike,iako smatram da i oni dobro rade svoj poso)i začahurila sam se na Sv.Duhu zbog straha od promjene
1.imali smo jedan neuspjeli Icsi postupak.od 4 oocite .vračena su nam dva 8 stanična.beta je bila 12dnt-2,08
2.dva puta krenuli u prirodni...prvi put,nisu mogli izvić j.stanicu,a drugi put nastupila ovulacija
3.Ivf/icsi...uspješno 12dnt beta 183.5...15dnt beta skoro 2000...7tt -srćeko blinka......međutim9tt-missed.ab ..........i sve to sam prošla samo na Sv.Duhu...no tamo se preee dugo čekaju lijekovi...sada me zanima vaše mišljenje...meni su ful neredovite menstr. ciklusi i po 54dana..također mi je malo niži bio i Tsh...iako prije ovog zadnjeg Ivf/icsi ...NISU mi radili niti jednu pretragu,nism vadila niti jedan nalaz,briseve ,papu, NIŠTA....muž Oligozoospermia ...dajte mi bar neki savjet šta da radimo sad...kiretažu sam imala 25.3...a još imam krvi...neznam kad će to stat a moj gin. kaže da je to normalno..nikad nisam imala problema s tlakom a prije par dana 90/70...užas....mislim da je to silne tjeskobe nakon svega....s čim da krenem sad....koje pretrage da ih tražim da mi rade, i što mislite vi o prelasku u drugu bolnicu ...razmišljala sam o Vuk Vrhovcu jer sam čula da se tamo ne čake dugo na lijekove , al opet s druge strane sam čula nisu dobri biolozi...neznam više kog dA SLUŠAM I ŠTA DA RADIMO....OPROSTITE NA LITANIJI ALI NISAM MOGLA SROČITI SVE TO U KRAČU VERZIJU !!!! hvala vam unaprijed na odgovorima ....ljubim vas sve , jer ste uvjek tu !!!!!!!