koliko uopće koštaju te konzultacije s privatnikom.....mimi....ja sam prošli IVf imala u 2mj 2012.....a ovaj sad u 2mj ...znači svi su nalazi stari godinu dana osim markera na Hiv i hepatitis...čak i papa je stara od i to od 12mj/2011(kad je dr.Većek vidio to kad je radio kiretažu bio je zapanjena trebala sam i sama razmišljati...neznam...kad sam to rekla sve svom ginu. rekao je da mu sve što trebam vaditi mora napistai moj Mpo doktor.... ja bi sve kaj se može povadila...doduše kad sam ginekologu pokazala popis koji sam sama sastavila sve šta bi ja možda mogla imati ,i sve šta bi muž možda mogao imati ,doktor mi je reko da nesmijem to raditi, pol tog je eliminirao...ali onak ...meni u principu nitko nikad nije reko problem je u TOME I TOME
...... ja sve šta vidim i pročitam zabrijem....dakle sad sam već i sama sebe pomotala.......bit svega je da hoću da mi netko od doktora kaže u čem je problem osim šta govore muž vam ima Oligozoospermiu ...ma daaa... ima ih 10000 takvih ,a moje cikluse i česte upale nitko i ne spominje.....pa miša mu nije se dogodio missed samo zbog Oligozoo.....

a trebala sam i sama razmišljati...neznam...kad sam to rekla sve svom ginu. rekao je da mu sve što trebam vaditi mora napistai moj Mpo doktor.... ja bi sve kaj se može povadila...doduše kad sam ginekologu pokazala popis koji sam sama sastavila sve šta bi ja možda mogla imati ,i sve šta bi muž možda mogao imati ,doktor mi je reko da nesmijem to raditi, pol tog je eliminirao...ali onak ...meni u principu nitko nikad nije reko problem je u TOME I TOME
Odgovori s citatom