Evo, ovo sam jutros napravila:

4 jaja
800g kravljeg sira (uzela dva paketa Dukatovog, polumasnog)
700ml kiselog vrhnja ili milerama (unutra mora biti žućkasto i tekuće (30%mm), pa preporučam đurđevački ili Vindijin - ja kombinirala ta dva: 300+400ml)
paket vučenog tijesta za savijače (uzimam Tenu - 9 listova mi je optimalno)
300ml (cca) mlijeka
malo soli

Umutite jaja, dodajte sir, veće vrhnje i mlijeko.
Tepsiju (moja je 25x35cm) malo premažete uljem i stavite tri lista tijesta (svaki sloj se malo premaže vrhnjem). Ostaci se obrežu i natrgaju u smjesu sira i vrhnja. Ostave se još tri kore za vrh, a sve ostalo se natrga i dobro promiješa - najbolje rukom provjeriti ima li slijepljenoga tijesta.
Izlije se u tepsiju, prekrije tijestom (opet vrhnje između slojeva) i stavi peći na 180°, dok ne porumeni (cca sat vremena).
(nemojte potrošiti sve vrhnje - neka ostane pola manje čašice za premazati kada bude gotovo).

Ja to nosim za put, ali uz salatu je kompletan obrok.
Dobar tek!