Pokazuje rezultate 1 do 50 od 68

Tema: Falkensteiner Borik

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

za vesperu znam da je odlično ali ne usudim se s jako malom bebom na otok..
    u obzir naravno dolaze i drugi hoteli koji imaju sadržaj za klince, pa ako imate preporuke slušam. Mi inače ljetujemo u apartmanima i na Makarskom primorju što nam je za ovo ljeto daleko (6-7 sati vožnje mi je puno s bebom) i nemamo s hotelima apsolutno nikakvog iskustva.slušam iskusne..
    haha jelana o na žalost ne, možemo iskoristiti samo mi, nije prenosivo na druge niti možemo unovčiti. čak sam i bebu jedva ugurala jer se još nije rodila
    Posljednje uređivanje od pužić : 31.03.2013. at 19:43

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
    za vesperu znam da je odlično ali ne usudim se s jako malom bebom na otok..
    u obzir naravno dolaze i drugi hoteli koji imaju sadržaj za klince, pa ako imate preporuke slušam. Mi inače ljetujemo u apartmanima i na Makarskom primorju što nam je za ovo ljeto daleko (6-7 sati vožnje mi je puno s bebom) i nemamo s hotelima apsolutno nikakvog iskustva.slušam iskusne..
    haha jelana o na žalost ne, možemo iskoristiti samo mi, nije prenosivo na druge niti možemo unovčiti. čak sam i bebu jedva ugurala jer se još nije rodila
    Mali Lošinj nije baš otok u punom smislu riječi. To je grad od cca 10.000 stanovnika sa ambulantama i hitnom (pretpostavljam da te to muči)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
    čak sam i bebu jedva ugurala jer se još nije rodila
    inače svaki dobar čak i onaj nedobar hotel imagratis za bebe čak do 2-3godine, tak da me ovo jakočudi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •