Pokazuje rezultate 1 do 50 od 68

Tema: Falkensteiner Borik

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

U Vesperi imas lift do svih katova, osim prvog (ili medjukat, kako li ga vec zovu), mi smo imali tu nesrecu biti na tom medjukatu. Pa smo teglili kofere i kolica gore dolje po potrebi. Sobe su minijaturne, zvucna izolacija ne postoji, pa tako tijekom noci ili dana ima bar jedno dijete koje negdje kmeci, ako kojim slucajem tvoje suti. Balkoni su odjeljeni tankom staklenom stijenom i nama nije bio gust sjediti na balkonu i pricat npr. jer nemas nikakvu privatnost.Ako je beba na dohrani ocekuj da ces uvijek iznova morati loviti nekog da opere kak treba mikser i donese ti malo tople vode. Probala sam zamoliti da mi speku malo piletine, nezacinjene, ali to nije proslo. Ako pada kisa onda se bas nista ne dogadja jer su animacije vecinom na terasi.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sophie girafe prvotno napisa Vidi poruku
    speku malo piletine, nezacinjene, ali to nije proslo.
    ovo mi je jako čudno, jelsam uvijek ( čitaj samo 3 x ) bila u hotelima puno nižeg ranga od ovog kaj vi pričate, i uvijek su mi izašli u susret, čak mi je jedna glavna kuharica pred skoro 10 godina sama ponudila da će malom davati pride još i mlijeko za večeru, sama mu je znala napraviti nešto nezačinjeno

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj sophie girafe prvotno napisa Vidi poruku
    Probala sam zamoliti da mi speku malo piletine, nezacinjene, ali to nije proslo.
    Meni je ovo isto čudno.
    Doduše, mi smo oba puta spavali u Aurori,
    ali konobari su bili ljubazni i hrana je bila stvarno vrhunska, nikada nisam vidjela moju djecu da jedu koliko su tamo jeli,
    svatko tamo je mogao dobiti ono što voli,
    dosta vrsta mesa ti priređuju ispred tebe; ramstek, piletinu, puretinu, začine ti koliko želiš, pripremaju tuna steak, odrezak od sabljarke i od morskog psa,
    uvijek imaju ribu na više načina, plavu i bijelu, a najbolje su im papaline,
    jedan otok je sa plodovima mora; školjke, škampi na buzaru (odlični), lignje i slično,
    pečenja svih vrsta; teleće, svinjsko, a posebno im je fina otočka janjetina, lijepi se za prste,
    onda klasika-istranširani piceki, pohanci,
    zatim peku jaja i omlete po izboru pred tobom (ispeku gljive i/ili povrće i/ili pancetu pa dodaju jaja)
    gulaši, variva, umaci, priloga sto vrsta,
    juhe, predjela topla i hladna, razni sirevi, kuhani pršut (šunku) ti reže na stalku pred tobom
    i tako, svega je bilo, niti se ne sjećam više,
    kolača je isto bilo mnogo, ali to mi iskreno nije bilo na razini ostaloga, bile su to one parfe kocke i torte, a ja ih baš ne volim.
    ili bi se možda ja prije toga toliko prežderala da mi nikakvo slatko više nije bilo fino...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •