Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
ma ne mislim ja nijedno dijete ostavljati nekom na čuvanje a ja u provod ići..samo da dok se oko bebe zabavljam starija ima neku zanimaciju, mm će uvijek tu biti u prikrajku uz pivo. Samo d aju on ne mora baš stalno zabavljati. što se tiče crtanja njoj je i tako sad faza sjedenja i bojanja, izrezivanja i crtanja, nema problem uklapanja u nepoznato tako da bi to trebalo biti ok. Kumovi su bili u Vesper i nisu spominjali zapišane madrace, neurednost i sl..oduševljeni su..e sad sve je to osobni dojam i stvar što sve čovjek očekuje za novce koje daje. Mi smo sad na klackalici mm bi u Vesperu a ja u Borik...jedan u odnosu na drugi hotel imaju + i - stvari ...
Oni koji su bili molim samo da mi kažete mogu li po tim hotelima s velikim kolicima nesmetano?imam i zapp pa na njega as, ali to mi baš nije draga opcija, radije bi nosila velika kolica s košarom, pa u slučaju nužde beba može i spavati u košari u sobi.hvala vam svima u svakom slučaju na savjetima, pomogli su nam puno
mi smo bili pretprošle jeseni na jednom vikendu
nika je imala 6, a bebach 2,5mj
maleni je bio sa nama na lezaljkama kraj bazena, a nika sa tetom Megi u igraonici (jedno od drugog udaljeno 10-ak metara)
dogovor je bio da kad niki dosadi igraonica da ju Megi dovede do nas (bila je jedino dijete tamo)
igraonica otvorena cijeli dan, a čuvanje par sati ujutro, pa pauza za rucak, pa par sati popodne
igraonica je velika i puna sunca, cista i uredna
ispred igraonice je sobica za presvlacenje
ima onaj veliki dvorac od spuzve, tobogan na kojem se spustas u loptice, neku malu kucicu...
lift je dovoljno velik (mi imamo quinny buzz)
mi smo bili u obicnoj sobi (nika na pomocnom krevetu, a bebach u kindacu) i bilo nam je ok
ove godine idemo u family sobu jer nas je 5

joooj, mogla bih satima trkeljat o falkensteineru
u vesperi nismo bili, ali meni je totalni raj na zemlji lezati u hladu uz bazen u boriku dok pticice cvrkutaju