J se cijepio prije 6 tjedana Priorixom, tjedan dana poslije dobio je visoku temp I blagi osip, a jos dva tjedna poslije nateklo su mu dva limfna cvorica na vratuI malo jedan iza uha. Otisli smo kod dezurne pedice koja je rekla da je to od cjepiva, al kako je tri dana poslije dobio temperaturu, otisli smo ponovo kod njegove pedice koja ga je cijelog pregledala, ispipala, jetru, slezena, sve (to je bilo ok), poslala na vadjenje krvi I poslije nalaza prepisala antibiotik (i md I ja smo tjedan ranije pili antibiotik zbog streptokoka). U deset dana antibiotika ovaj cvoric sto je bas bio velik se dosta smanjio, al nije nestao,a ova druga dva su ostala opipljiva, al vrlo, vrlo mala. Doktorica je rekla da je to ok, I da ce se s vremenom povuc. E, al on je dva dana posli prestanka pijenja antibiotika dobio virozu s visokom temp, I opet su mu natekli ti cvorici, ovaj put najvise onaj iza uha (al to opet nije previse, pipa se, ali se ne vidi), a poslije tri dana temp se osuo, al I to je brzo proslo. On je od ponedjeljka bez temperature, al taj cvoric I dalje stoji kakav je bio, a onaj sto je prije bio najveci se jako smanjio. E, sad, mozda sve to mene ne bi toliko brinulo, da mu nisam sinoc slucajno napipala jos tri cvorica na straznjoj strani glave, koji opet nisu preveliki (dva su manja od zrna graska, a jedan, koji je kraj tog uha, je malo veci) I mozda su tu I od prije. Al mene sinoc bas neka panika uhvatila, pogotovo zato sto je md prije par godina imao Hodgkinov limfom, a I stric mu je imao leukemiju, I mrzim te cvorice! Osim toga, mali mi djeluje dosta umoran I slabog apetita (na dane)otkako je imao tu virozu. Al s druge strane, izbijaju mu i zubi pa lose spava po noci (i ja budem krepana pa legnem s njim u osam), a I ranije kad bi mu izbijali zubi znao je po tjedan, dva odbijat dohranu pa bi to nadoknadio iduca dva tjedna.Jel to za vodit ga pedici na pregled? Mene inace zna uvatit panika pa ne razmisljam bas racionalno. Md kaze da pretjerujem, I da to nije veliko, al on je govorio I da mali nije vruc kad je imao fibru 39.