Moja beba (4mj) u strajku. Cica samo nocu, cijeli dan NISTA, pelene suhe, nocu 3 konkretna podoja do kraja i jedna mokra pelena ujutro. Slini puno. Od gladi je nervozna i ne moze spavati a cini se da je muci nicanje zubi i da ne moze sisati. Pedijatrica je povrsno pregledala i tvrdi da je zdrava i da joj idu zubi: desni nisu otecene... Sto da radim? Da nudim izdojeno danju? Koliko bi "trebala" popiti mlijeka? Inace je iskljucivo dojena i lijepo napreduje.
Molim savjet i tips&triks a i iskustva vas cije su bebe strajkale, kako ste to prezivjele?

Odgovori s citatom

)... Budući da ju je i inače bilo teško uspavati, prilično sam se namučila nunajući je tako cijeli dan, ali bi barem jela. Tako je bilo tjedan dana, a onda joj je pjesmica ušla u uho i bilo je dovoljno da ju samo kratko nosim i pjevušim tu pjesmicu, ona bi se smirila i popapala čak i budna... Sad mi je super jer nam je ta pjesmica ostala u navici, pa kad se i dan danas zna javiti da protestira, malo ju nosim i pjevušim joj tu pjesmu (koja mi lagano izlazi na uši) i uspijem ju nahraniti... Eto danas je jedan od tih dana, da li nas zubići pate ili samo bude premorena pa ne može sisati, ne znam.. to ću se vječno pitati, ali vjerojatno nemam nekog jakog sisavca, jer njoj cica služi samo za hranu, pocica na 3-4 min. i ćao bella!
. Mene je to izluđivalo.
a skužila je i da se cica može dirati pa ju malo cica, pa ju gleda, pa ju mazi, pa ju gniječi, pa zadiže majicu da vidi di je druga cica, pa tek kad oslobodim obje "okova" od platna, onda nekako nacica još malo...a od noćnih podoja se buca i buca, sve se bojim što će vaga reći jer mislim da smo došli na 8 kg