-
Moja starija je imala takvo "govance" mjesecima, negdje od drugog mjeseca pa skroz do pocetka dohrane a i kasnije. I najvise sto se sjecam u vezi toga je da mi je islo na zivce jer:
- prvo, bilo je 1x dnevno i uvijek bi probilo pelenu, bodic i pidjamu, svaki dan je bila us**na do vrata i to je bila ziva muka za presvuc, pa kupanje, pa mijenjaj posteljinu (bracnu ofcourse) ili svoju odjecu (ak je to obavila dok mi je bila na rukama - a tako je provodila 95% budnog vremena) a fleke su bile neke grozne, neoperive, sve njene bodice i pidjamice sam na kraju morala baciti jer to nije islo van, i
- drugo, smrdilo je odvratno, kiselo, zeludac mi se dizao svaki put.
Doktorica mi je rekla da dok dobro napreduje da ne brinem, napredovala je vidljivo dobro i dalje sam samo cekala kad ce vise toj pokori kraj, ako nista drugo da bar prestane curiti na sve strane... I blazena bila dohrana, nije prestalo smrditi niti biti odvratne zelene boje, ali bar je postalo kasasto pa vise nije curilo na sve strane. I najiskrenije nemam pojma kad je prestalo biti zeleno, ne sjecam se a proslo je tek tri godine od tada 
E da, uopce se nisam zamarala mojom prehranom, puno vise vremena sam potrosila na istrazivanje koje pelene to mogu izdrzati (niti jedne) i da li ima jeftinih tamnih bodica da se fleke ne vide iz aviona (nema, bar ne tu u hr).
Posljednje uređivanje od sillyme : 01.04.2013. at 07:49
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma