Evo nas momak jos uvijek ludi od grcenja. Najgore je po noci. Da mi nije mame za "smjenu", ne znam kako bih ostala normalna do zore.

Brine me njegovo kakanje izto koliko i sisanje. Spava cim vidi sisu! U nekom boljem i budnijem izdanju namjesti se fino i onda nakon minute ju ispusti pa ju kao ne moze ponovo uloviti. Nemam uvucene bradavice pa ne smatram da bi one bile problem. Mlijela ima, a pada mj na pamet da mozda ide prejako pa da se zato izmice u iducim pokusajima i nakon 5-10 sekundi. Onda pocne doslovce vristati, izvrce glavu na sve strane, ali nece uzeti sisu nikako.

Kaka mi samo jednom na dan, a onda to bude kao da je bomba eksplodirala. Obilno i zlatno smedje boje, ali ipak samo jednom.

Pazim sta jedem, ne jedem citruse, ne pijem mlijeko, unosim dosta vode i caja od sipka ili kamilice.

Je li samo mali lopov koji se voli nositi, sad se upravo pitam... nemam nista protiv nosenja, imam i wrap i sling maramu koje obozavam. Po prvi puta sam ga stavila u nju i evo 2,5 sata spava kao bubica. I jos se ne budi. Kako onda noc izgurati, sve i da je pola njegovog grcenja rijeseno mojom toplinom tijelo na tijelo? Ne znam sto da nocu radim, a i kakica me brine kao sto rekoh, a i sisanje...