-
Napokon, ni izborni predmeti nisu obavezni, pa ukoliko se netko ipak odluči ići na izborni predmet, onda bi trebalo ispoštovati i dolaženje na isti, bez obzira slagali se mi s terminom u kojem se odvija ili ne... 
Kako volim baratati s konkretnim podacima, onda evo našeg primjera...
Moja m. je, naravno, upisala sve izborne koji su se nudili u školi (jer bi valjda bez njene nazočnosti propala izborna nastava
) i ove godine nam se dogodilo ono što Alex spominje, a to je da u isto vrijeme ima ne samo glazbenu školu, nego i treninge (koji su, btw. svakodnevni).
E, sad, kaj se tiče treninga, već se u kolovozu znao točan termin njihova održavanja.
Raspored za glazbenu školu dobili smo točno na prvi dan škole.
Međutim, raspored za izborne predmete u školi ustabilio se tek sredinom listopada. 
I sad, što napraviti?
Došlo je, naravno, do opće pomutnje. Molila sam profesoricu iz instrumenta da joj pomakne satove u neko drugo vrijeme, što je bilo jako nezgodno jer je ona već imala sastavljen raspored. Dogovorila sam se s m. da makne barem jedan izborni predmet, pa nakon što se teškom mukom složila s tim, otišla sam razredniku vidjeti može li odustati. Ispalo je da ne može, čak ni uz molbu Učiteljskom vijeću, jer smo to morali najaviti na kraju prošle školske godine. Onda sam napravila i zadnji korak i otišla predmetnoj nastavnici s problemom i pitanjem može li m. eventualno dolaziti na satove s nekim drugim odjeljenjem. Profesorica je pristala i sredili smo to na najbezbolniji način...
E sad, ima tu i drugih stvari koje dodatno kompliciraju priču, ali to je naš, a ne sveopći problem, pa pokušavamo izvesti da "vuk bude sit, a koza cijela" što nije baš lako... 
Btw. Petrlin, nama ni strani jezik nije u rasporedu, nego također u suprotnom turnusu...
Al' nekak' hendlamo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma