-
spavanje na ciki
napisala sam opširnu poruku i onda mi javilo grešku, sad nemam volje pisati sve ponovo!
u svakom slučaju, imam bebu 3,5 tjedna, rođenu u terminu 3850. preko dana je dojena , a preko noći ima dvije dohrane. taako je od početka, bojim se da ne bi bilo dooljno, bojim se zapravo da i ovo dnevno nije dovoljno! naime, problem je to što ona svako malo na ciki zaspe, povuče par puta i zaspe. korsitimo umjetne bgradavice, tzv. šeširiće jer sam imala krvave ragade na početku, ono baš mi je krv lila i komad bradavice je otkinut, ma snešto strašno pa sam po preporuci patronažnih uzela te šeširiće kako bih si olakšala! napravila sam si medvjeđu uslugu, sad neće bez njih, moje bradavice super, a ja se bojim šeširićima, prvo ne posisa uopće kako je red, bojim se, dalje ni vakum nije kao kad je sama bradavica, onda povuče dosta zraka, pa mi u pol sisanja, prebacivanja padne na pod, pa diži i idi peri..ma užas, nikom ih ne bih preporučila!
no to je drugi problem. moram se nosit s tim...
sad me zanima o tom zaspivanju! nemam pojma kako da tome doskočim!!! po noći kad jede iz bočice ne zaspi nikada, vuče ko prava, lagano ide i "milina"!! silno želim dojiti, ali se bojim da ne pobijedi bočica. MM mi nije podrška u tome, sve mi drugo pomaže no neprestano je nesiguran je li dovoljno pojela, u bočicu je siguran, šibne 125 ml i on sretan! ..pa sam i tu pod pritiskom...
. kao da ne razumije dobrobit majčinog mlijeka....
ima li ko kakav savjet vezano za sto zaspivanje, sigurno ima tema slična ovoj, pa molim admina da me prebaci, ako ima
dakle, svakako sam malo malo na rubu suza, no e odustajem, borim se s šeširićima, s zaspivanjem, sa mužem, s zaspivanjem..najviše volim kad smo same pa bar to onda mogu smireno odradit...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma