Mi smo u najmu stana koji se nalazi u velikoj kuci! Gazda je ok,pristao na djecu, sto je dobitna kombinacija! za sada kada placu nitko se njje bunio! Iako smo znali kad bi sreli stanare reci im da su djeca bolesna i zamoliti za razumijevanje kada upalim usisavac u 3h ujutro,da su cendravi i sl.! Mi smo stranci,i samim time ugovor o najmu glasi... U 09 ujutro otvoriti prozore i zraciti,u 17h ponoviti,svaka razbijena casa se placa toliko i toliko! Kucni red od 13-15h i mora biti muk!
Iako suseda do nas,nijemica koja kad dode doma u 02ujutro i zalupi vratima,tako da odskocimo sa krevetom,nitko joj nece nista reci al ona je njihova! Mi nismo,i sto god ucinili za dobrobit svih nas stanara kao da i nismo! Madrac koji su stavili u spavacu je odavno za smece,i trazili smo da kupe novi! Odgovor gazdarice je da muz koji ima 110kg,mora skinuti kile pa madrac nece biti ulezan sa rupama! Ok! Kupili smo svoj! Da sad ne idem u detalje,ne bih sa pesekom iskusavala njih ni stanare! Iako taj pesek nece nista napraviti,al to je jednistavno tako! Nj.mozebitne predrasude u napred ne moze promijeniti! ugovor o najmu se produzuje svaka 3mj, i samim time su si dali na vremenu da vide da li sve funkcionira ili trazi dalje! Ne znam,mozda smo mi naletili na cudne ljude,ali kako je stan dosta blizu muzeve firme,svakao gledam da ima sto manje tj.da nema uopce prigovora na nas!