Razmisljala sam o kornjaci! Nisam upoznata osim za cancare da su zasticene! Ovdje se one male prodaju u zoo! Eto jos jedne ideje
Novost je da smo isli u zoo,i lik hoce da se zeceki kupe u paru kao bit ce tuzan jedan sam! Tu sam odustala,ali samo na tren hihi! Nije mi dalo mira pa sam zenu vec na izlazu upitala,sto ako ja vec imam jednog zeku i hocu jos jednog,a vi zelite da se kupuju u paru! Ta je pak rekla da mozemo kupiti jednog,i da oni sugeriraju samo kupovinu u paru! Dakle ili nam je lik htio prodat pricu, a s time i dva zeceka,ili netko od njih ne zna moraju ili ne biti u paru! Otisli smo doma,jer smo vec bili obuceni! Eto vikend na vratima pa time i vrijeme da malo razmislimo za adekvatnog ljubimca! Eee sad ono sto mi se ne svida,ali tako mora biti je velicina kaveza! Naime ogroman je,pola mog d.boravka! Aaa jooj,kud s njim!

Za pseka sam definitvno odlucila ne ! Iako djeca obozavaju svekrvinog psa,malo biver yorki terijera,iako se ne vide na dnevnoj bazi ali se lijepo druze!
Ono sto je kod mene uz psa relativan problem... Evo stariji ima 39 temp. I sad bih ja morala izvesti peseka van,M bolestan,L jos spava,muz odavno otisao na posao,a doci ce ce tek navecer! Jos za jutarnju setnju mogu odraditi prije muzevog odlaska,ali kako kasnije, popodnevna odnosno vecernja setnja!
Tako da pesek ne,ribice nam stizu kad se sve pripremi oko akvarija, i naravno ostaje zeljaaaa velika zelja za kucni, ljubimcem!
Drago mi je da mogu procitati iskustva,pluseve i minuse, a samim time mi mnogo pomazete biti racionalna! Inace kao zaista ljubitelj zivotinja zeko bi vec setao ovjde,ako ne i dva heheh