Pokazuje rezultate 1 do 50 od 139

Tema: Djeca i kucni ljubimci :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Deadi
    Ja oba puta pse uzela iz azila. Prvi put jer sam imala 15 i nisam imala net niti sam znala za azile. Pa sam ga pronašla preko oglasnika, udomljavanje. Bila je to mješankica kokera i pointera. Preprekrasna, umiljata, poslušna. Nije nikoga napala, nikad nikoga ugrizla, hodala je bez lajne uz nogu, uveseljavala nas 14 godina.
    Drugi put nije u nijednom azilu, u trenutku kad smo mm i ja tražili psa, bilo štenaca, niti starijih pasa srednje i manje pasmine. Našli smo je preko njuškala. Mama terijerka, tata susjedov JRT. Ok, kombinacija za ispaliti na živce. Ispala je manja od očekivanog. Mršasvica od 7 kg. I poslušna je, no, treba s njima raditi.
    Evo, prije 6 mj. moja je teta udomila iz nekog lokalnog pet centra neuglednu malu kujicu. Pas je savršenog karaktera, poslušan, dobar, miran, a opet zaigran i jako je uveseljava.

Nazvala bih nekog tko radi sa psima i pitala za savjet i pomoć u odabiru Imaš neke trikove kako testirati psa i predvidjeti mu neke crte ličnosti. Ne sudi i ne biraj psa po izgledu - nego ovisno što želiš, pokornog/jako socijaliziranog/mirnog/dominantnog/aktivnog,....psa). Uvijek mi je humanije udomiti negog nego kupiti.
    Posljednje uređivanje od palčica : 05.04.2013. at 11:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •