Pokazuje rezultate 1 do 50 od 193

Tema: Godišnji odmor nakon porodiljnog

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ne kužim kaj bu propalo, prije se prekine roditeljski ntak da ostane najmanje 30 dana pa se vrati na roditeljski

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ne kužim kaj bu propalo, prije se prekine roditeljski ntak da ostane najmanje 30 dana pa se vrati na roditeljski
    Ja sam na njezi djeteta! Inace bi prekinula roditeljski ovo sto kazes!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Rodiljni i roditeljski dopust nisu nikakav prekid rada, i žena ima apsolutno pravo koristiti godišnji odmor za 2012. god! Nema tog zakona koji bi joj to osporio! A lako je moguće da si poslodavac to tako tumači jer je uvjeren u to, iz čistog neznanja i nebrige. I često je baš tako. Nazovi Hzzo, upitaj u bilo kojem sindikatu, bilo kojem portalu koji se bavi Radnim pravom,...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam na njezi djeteta! Inace bi prekinula roditeljski ovo sto kazes!
    onda ništa jedino ako se možeš dogovoriti s poslodavcem kad se vrastiš da ti otpusti koji dan, meni su tak prije 9 godina dali 10 dana kad sam se vratila raditi.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    onda ništa jedino ako se možeš dogovoriti s poslodavcem kad se vrastiš da ti otpusti koji dan, meni su tak prije 9 godina dali 10 dana kad sam se vratila raditi.
    Sumnjam,ima nas preko 2000 ljudi,onda bi svima morali ako se procuje...i to je novi pravilnik unazasd cca 2mj. Prje nije bilo tako! Al do 9mj imam njegu djeteta,tako da cu ostvariti,al one koje su do kraja 2013, nece imati pravo! Ko da je na njezi djeteta 1500 ljudi,pa se sjetio pravnik di ce i koga "udariti"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •