Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: mylicon kapi

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno mylicon kapi

da li netko ima iskustva s Mylicon kapima i kako se one koriste?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima moja prijateljica koja je rodila Jana isto kada i ti Kaju! :D

Dakle ovako: to su kapi za grčeve, daju se 4 puta dnevno po 20 kapi nakon podoja. Ona ih je nedavno počela davati Janu, i kaže da su mu se grčevi smanjili. Inače ona muči muku s njim i s njegovim grčevima koji traju od 0-24 u prosjku.

Mi smo joj te kapi kupili u ljekarni u Trstu i koštaju 7 Eura.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zaboravila sam ti reći da su oni pokušali sa Sab Simplex kapima,ali nije pomoglo.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja sam prošle godine u to vrijeme rodila malu i koristili smo jedne i druge kapi jer je imala strašne grčeve.Bila je samo na siki a kapi sam joj znala dati ujutro i oko podneva da bi mi eventualno popdne bila mirna no ništa nije pomoglo.Grčeve je dobila sa 20 dana i prvo su trajali od 1900-2300 a kasnije od 1300 pa dok nebi zaspala a to bi bila ponoć no kada je napunila 3 mj.sve je bilo ok.Vidiš zanimljivo je da dok je imala grčeve znala bi mi čitavu noć prespavati no kada su prestali poremetila je san i sada samo siku hoće.
    Budi strpljiva i sretno

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

grcevi su preslozen problem da bi ih jedne kapi mogle rijesiti. cak ni lijecnici nisu sigurni zasto i kako nastaju, pretpostavlja se zbog nekakve prilagodbe bebe na vanjski svijet.

ima raznih pomocnih nacina kako ih malo ublaziti (masazom, nosenjem, ponekad kapima, ali najcesce nisu efikasne) ali nista ih nece potpuno izlijeciti.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ima moja prijateljica koja je rodila Jana isto kada i ti Kaju!
    winnie..upoznala tvoju prijateljicu..mislim da su nam bebe zajedno bile na prematurnom pa smo skupa dolazile dojiti :D ful sladak..stalno spavao na cici a moja kaja se nije dala skinuti s cike :D
    što se tiče kapi dajem ih već neko vrijeme..sad se "grčić" smirili pa dajemo samo prije spavanja..neki put pomogli neki put ne..svejedno psihološki je super imati tako nešto u rezervi u slučaju da ti ništa od gore navedenog(cika,maženje..) ne pomogne..više pomogne nama mamama
    uglavnom nama puno bolje otkad ih koristimo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo, već neko vrijeme ti želim napisati, da se vas dvije poznajete, ali nikako naći vremena. BTW, imaš puno pozdrava od Janove mame. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •