Stranica 6 od 8 PrviPrvi ... 45678 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 381

Tema: Odbrojavanje 02/2013......Barbara25

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

lulu-mama čestitam na crtici!!! i saljem ti ~~~~~~~~~~~~~ za lijepo duplanje
    kao sto rekoh skicnem vas tu i tamo..i vidim da vam je veselo i da ste sve poludile za keks dijetom, to je valjda zbog ljeta da budete fit s trbuščićem.. he he.. zelim vam to od srca i saljem vam brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    evo kod mene opet nista, veljda ce stimulirani biti barem malo uspjesniji...
    saljem vam puse!!!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ooooooooooooooooo pa mi imamo novu trudnicu
    lulu-mama čestitke od srca i neka dalje bude sve kak treba!
    ostalim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da čim prije budete trbušaste!

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

lulu-mama čestitam,lijepo se vidi ta crtica

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ima li neko iskustva sa ovim testom za trudnocu gravignost ultra, 2x osjetljiviji, 10ml?
    Koliko nakon ovulacije se moze testirati ovim testom?

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

HelloKitty moje osobno mišljenje ti je da ni jedan test ne treba raditi prije 12dpo i to obavezno sa jutarnjim urinom, znam da nije lako biti strpljiv, nisam ni ja oličenje strpljivosti, ali radije pričekaj da ti prođe barem 12 dana od O

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mi bi samo piškile testiće, vidim ja..

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja više ne piškim testiće svaki put nakon kaj bi ga pišnula mi je M došla tako da od ovog ciklusa apstiniram od njih ( tj. bar se nadam da ću izdržati ) pa kad će mi kasniti tj. kad će proći barem 17 dpo (do max 15dpo uvijek dođe) onda vadim betu

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

lulu-mama cestitam!!! crtica je prekrasna i jos sam posebno hepi jer si me bas ti uvela na listicu
    odbrojavanja se otvaraju bas super brzinom mucica ti si nam slijedeca!
    carmina, curke na avataru su ti jako lijepe

danas mi je bio bas los dan, cak i uz ovo genijalno sunce, i dodem tu a kad ono.. savrsena energija prsti s foruma! ne samo da ste mi popravile dan nego ste me i inspirirale na keks maraton super ste!

na 9dpo prijavljujem samo pms blues...cice ne rastu i ne bole kao kod zadnjih ciklusa, pa cu se jos malo nadati

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj vucica prvotno napisa Vidi poruku
    Mi bi samo piškile testiće, vidim ja..
    Piskoholicarke :D
    kaj ces? Ili piskamo LH,ili testice

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ta piškanja ćemo podvesti pod varijantu Kegelovih vježbi

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Lulu-mama čestitam!!!! ~~~~~.. Za školsku t do kraja!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Opaaaaa, ne virnem jedan dan i već se fešta bez mene! Kak je to moguće?
    lulu-mama čestitam ti od srca!!! Crta je definitivno crta. Nek ti je savršena trudnoća do kraja!
    Jeste primjetile da čitavo vrijeme dok sam ja vodila listu nitko nije popiškio plus? Nije valjda da sam ukleta. Svejedno, jaaaako mi je drago da su se stvari pokrenule, da se lijepo i plodno oprašujete - samo nastavite Vidim da su testići u prvom planu....svima vam šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
    Pusam vas sve, i dalje ste pod budnim okom

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mucica ista stvar i kod mene s testićima..ako hoćeš da ti dođe M, piški test! Uglavnom svega sam 3 ili 4 puta piškila i više nećuuuuuu dok ne bude stvarno kasnila..jednom mi je 3 dana kasnila, ja se ponadala, al me je dobro zaj*.....
    lula mama definitvno piškoholičarke, odličan naziv!
    carmina
    muma definitivno nisi ukleta, pa sad si trudna zeno!!

Mene još ne bole cice, čudno..jedino što su mi se na bradi izbacila 2-3 prištića, mrziiiim to pogotovo jer imam čisto lice..očito su se hormoni nešto poremetili, a sigurno će onda i vještica doći!
    Posljednje uređivanje od vucica : 20.04.2013. at 10:03

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

lista za 20.4.2013
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
    mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
    lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc +
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc

odbrojavalice:

nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~ 24 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    broculla ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    carmina burana ~~~~~~~~~~~ 6 dc
    snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jutro!!!
    Lulu-mama još jednom čestitam trudnice naša! kad ćeš biti spremna otvori nam novo odbrojavanje
    Vucica onda ćemo zajedno bojkotirati piškanje testova, tko zna, možda je to tajna našeg uspjeha
    Sushi, Marry, HelloKitty ajde slijedite Lulu-mamu i objavite i vi + pa da možete imati grupno odbrojavanje evo ~~~~~~~~~~~ u tu svrhu
    Anka Vucica Broculla Peony Šiškica Tikki Zeljana Mami Kudri Least Alef Carmina Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~ i da i vi ovaj ciklus imate scenarij kao Lulu-mama pa da se sve maknemo s liste na trudnički pdf
    Muma draga moja ajd daj nam malo te trudničke prašine

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mucica za bojkot! Mozda kod nas upali..kako se tebi čini ovaj ciklus? Ja se ne nadam...iako crv sumnje je prisutan, bar mrvicu..
    sushi, mary i kitty~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, imate li kakvih simptomića?

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Jel tko piška testić skoro? Možda da čekam malo, pa otvorimo odbrojavanje u tandemu :D

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Kratki mah mah, opet švrljamo mm i ja po Slavoniji, a bili smo i vrijedni prije puta u 5 ujutro, samo da prijavim
    Svima puno

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Heloooooooo !

Baš kako Muma kaže , nema me jedan dan kao ono fešta, neka , nerka, samo da se tako nastavi.

Lulu-mama čestitam !

Kitty je koliko sam skužila nabavila testić, pa vibram za još jedan + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
    Naravno i za sve naše ljubičice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !

A i čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da im brže prođe vrijeme !

Moja M gotova i objavljujem da je oprašivanje počelo

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj carmina burana prvotno napisa Vidi poruku
    Kratki mah mah, opet švrljamo mm i ja po Slavoniji, a bili smo i vrijedni prije puta u 5 ujutro, samo da prijavim
    Svima puno
    To te ja pitam, svaka ti čast ženo, ne tipkam tu dugo i ne poznajemo se . ali takva volja i takva pozitiva stvarno posebno.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Evo vam malo prašine za plusiće *************************** (nisam još dorasla da šaljem onu pravu trudničku )

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

evo ja piskila na 10dpo i nula bodova. znam da je rano, al svejedno. gledamo se testic i ja 10min, bacim ga u smece da ne gledam lazne sjene i mislim si e pa necu se bedirati ovaj c ionako je upitan

od simptoma: promjene raspolozenja, natecene bradavice i dosta mokrog iscjedka. nisu mi tipicni, ali nista nije zadnjih par mjeseci

zbunjuje me taj iscjedak, pa piskim lh trakicu ne znam ni sama zasto, a ona pozitivna mislim da mi hormoni tulumare trenutno

saljem svima puno ~~~~~~~~~~~~~~ i cekalicama i oprasivacicama...da budete vrijedne ovaj vik

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
    , natecene bradavice i dosta mokrog iscjedka.
    Ja isto tako. Baš je počelo s bradavicama. To mi je baš bilo čudno, i specifično. Obično pred M bole cijele cicke, ne samo bradavice.

A testić: pa stvarno je prerano!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja piskila na 10dpo i nula bodova. znam da je rano, al svejedno. gledamo se testic i ja 10min, bacim ga u smece da ne gledam lazne sjene i mislim si e pa necu se bedirati ovaj c ionako je upitan

od simptoma: promjene raspolozenja, natecene bradavice i dosta mokrog iscjedka. nisu mi tipicni, ali nista nije zadnjih par mjeseci

zbunjuje me taj iscjedak, pa piskim lh trakicu ne znam ni sama zasto, a ona pozitivna mislim da mi hormoni tulumare trenutno

saljem svima puno ~~~~~~~~~~~~~~ i cekalicama i oprasivacicama...da budete vrijedne ovaj vik
    nekim zenama je bas pozitivna lh trakica bila prvi pozitivan test na trudnocu drzim fige!
    vidim da je u potpisu anovulacija - jesi li ovaj ciklus bila na klomifenu? pratis li bazalnu? malo sam se pogubila, a znatizeljna sam.

lulu-mama oces sutra opet piskiti?

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    Ja isto tako. Baš je počelo s bradavicama. To mi je baš bilo čudno, i specifično. Obično pred M bole cijele cicke, ne samo bradavice.

A testić: pa stvarno je prerano!
    a znaaaaam da je ali morala sam prijaviti

a sto se simptoma tice...vec sam imala razne trudnicke (kad se zbroji - sve ) kroz zadnju godinu, pa vise nis ne vjerujem sama sebi

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Bubekica, sutra piškam ponovo.
    A onda sl tjedan cu i d ginića.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    nekim zenama je bas pozitivna lh trakica bila prvi pozitivan test na trudnocu drzim fige!
    vidim da je u potpisu anovulacija - jesi li ovaj ciklus bila na klomifenu? pratis li bazalnu? malo sam se pogubila, a znatizeljna sam
    ovaj c nisam...presla kod drugog dr, cekam m za pretrage i dijagnozu. zato i kazem da je upitan

bazalnu ne pratim jer se ne mogu buditi uvijek u isto vrijeme (isprobano) i prejako mi varira s obzirom na pokrivanje/nepokrivanje, sunce u subi ujutro i sl. nazalost

cini mi se da su lh trakice jako nepouzdane kao testici za T...bar s obzirom na sve sto sam procitala tu na forumu i po iskustvima frendica... tak da necu to vise raditi

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj carmina burana prvotno napisa Vidi poruku
    a bili smo i vrijedni prije puta u 5 ujutro, samo da prijavim
    Svima puno
    carmina ti si moj novi uzor!

lulu mama drzim za dalje... i gdje je to novo odbrojavanje?

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ma necu nista do sutra. Da ipak ja vidim bolje tu crticu.
    Znaš ono, skeptičan si....

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Baš mi se sviđa ovaj "like" gumbić Ajde da sam nekome i uzor (kad me više vlastita djeca ne fermaju )
    Cure, samo pozitiva! Dok me nije bilo tu, istulila sam se na pdf-ovima koji su za to predviđeni. Najradije se ipak vraćam ovdje, jer nigdje toliko dobrih vibri kao među vama. Uglavnom, rekla sam mm da neću oprašivanje radi projekta "beba", nego radi uživanja pa možda i bude nešto. Uf, a baš smo zadnjeg tako s guštom napravili, sigurno bi imao puno kosice, tatek je svaku rupicu pomno napravio
    FF mi nešto šteka pa nemam evidenciju BT, lh trakice nemam iz principa pa kako On gore odluči...

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vucica ja sam ovaj ciklus odlučila pokušati biti maksimalno i ne čačkati svako malo po sebi pa što bude! Iskreno sa nadam da će tebe taj crv sumnje ovog puta ugodno iznenaditi lijepim velikim + na testu
    Carmina go girl that's the spirit
    Muma kaj nebi bila dorasla, pa trudna si što znači da možeš sipati trudničku prašinu i zato nemoj štediti nego svako malo udjeli nešto te čudotvorne T prašine
    Sushi na 10 dpo u potpunosti se slažem sa Bubi, zato strpi se još malo i za nekoliko dana ponovi test, sigurna sam da će biti pozitivan (evo i ~~~~~~~~~ u tu svrhu)
    Lulu-mama ne brini, sutra će se + vidjeti iz aviona ( al evo i tebi ~~~~~~~~~~ da ne veliš da ih je samo Sushi dobila )
    Posljednje uređivanje od Mucica : 20.04.2013. at 15:10

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mucica ja pokusavam svaki ciklus biti cool...ma cim je kod mene taj crv sumnje i nade, ja odmah bacam sve u vodu...svi govore koje znam da su u blizoj buducnosti ostale trudne, da nisu uopce mislile na to. Pokusavam i ja to, al ne ide bas skroz...iako bi moglo za mj i pol dana biti tako zbog pravosudnog.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Lulu-mama čestitam!!!!!!!!!
    curke i moja vještica gotova ali sam toliko bolesna da jedva gledam
    pusa svima

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lulu-mama čestitam na crtici!!! jupiii

nego ja sam danas na trećem klomifenu, nemam nekih nuspojava, čekam ih. kako dolaze te nuspojave, kada dođe do probadanja (kao potvrda da nekog vraga i rade jajnic) pijem klimiće od 5-7 dc
    nego možda postavljam glupo pitanje, obzirom da ima jednu otvorenu haljinu drugi vieknd na vjenčanju, išla bi malo do solarija, 10ak min...to nebi trebalo smetati klomićima? trudna još ne mogu biti, jedino što ne znam dal smeta klomićima??

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ja znam da kad se piju antibiotici, treba izbjegavati sunce i solarij! za ostalo nisam sigurna, al ne vjerujem da ima ikakve veze

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ljubilica kakva je situacija kod tebe? U kojoj ste fazi? Ja šaljem ~~~~~~~~~ i držim da ovaj put sve bude školski savršeno

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

pa menga mi je skoro pa gotova, u srijedu idem na uzv pa kako bude....
    malo me je frka prvo da uopće bude punkcije, pa da bude js pa da se na kraju i oplodi a da ne kažem da se i meni primi kak treba
    valjda je to tak s prirodnjacima
    negdje sam pročitala da jednoj curi nisu savjetovali prirodni jer im je loš s-gram?!?! sad, aj ga znaj

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ljubilica zdrava logika - ako je los s-gram sanse da se oplodi oocita su manje, ako je samo jedna oocita - mislim da ne moram dalje. sto vise oocita, vece sanse za uspjesni postupak. naravno, ne pod cjenu zeninog zdravlja. ali to ovdje nije tema. ako imas pitanja vezanih uz mpo, pisi tam na odbrojavanju ili meni u inbox kiss!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja sam mislila da s-gram nije od neke presudne važnosti za ivf, tj da je što se tiće s-grama svejedno dal je stimulirani ili prirodni! Ali nisam ja baš u tome pa eto ja ti mogu reći da te razumijem i da je normalno što te frka ali pokušaj što manje misliti o tome što će biti jer ionako na ishod ne možeš utjecati! Oboružaj se sa hrpom pozitivnih misli i vjeruj da će sve bit savršeno od početka pa sljedećih 9 i nešto mjeseci
    Eh što sam pametna kad su drugi u pitanju, da bar još to mogu primijeniti na sebi

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

hvala mucica
    želim da i tebi 2013 bude sretna, plodna i rodna

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

ljubi drzim za lijepu js u srijedu, pa dalje sve redom gdje ides?

vucica kako uspijes ne misliti? pokusavam zadnjih x mjeseci i ne ideee...izludim samu sebe

least ja sam u prvom c uzimanja klomif. osjetila da se nesto dogadja dolje vec nakon par dana uzimanja, ali mislim da je to jako individualno...i da nema veze s rezultatom na kraju (bar meni nije imalo). isto sam se osluskivala svakih 5min...grozno, znam

lulu-mama veselim se sutrasnjem novom odbrojavanju! javi nam veliki + ujutro

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ljubilice sretno !

Sushi rano je za testić ali to i sama znaš, i da ima cura kojima je trakica bila pozitiva prije testa, i meni je tako bilo u prošloj T, a sad zadnjih nekoliko puta isto poz. odnosno ima crtica ali nije ko kontrolna ali od t ništa, vjerojtno hormoni luduju, nadam se da je kod tebe ipak trudnoća .

Lulu za veliki + sutra i odbrojavanje~~~~~~~~~~~~~~~ !

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu crticu ujutro!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Dobro jutro svima! Ništa mi neće ovi dan pokvarit (pa ni najavljena kiša!) Nakon buđenja, naravno pao keks pa mm donio kavicu u krevet
    lulu-mama jel' drugo piš obavljeno pa nam otvoriš novo odbrojavanje?
    sushi i Hello Kitty ~~~~~~~~~~
    broculla ne buš u Vrapče, nego u rodilište
    Barbara 25 trudničice naša kako ste vas dvoje/dvije?
    Mucica normalno je misliti o smotuljku, jedino ak' se nacugaš i usput oprašuješ pa ti svejedno
    Muma posipaj ti nama svaki dan po malo prašine!
    A simptomi su čudna stvar... ja sam 8. DPO osjetila probadanje u maternici, odmah su me počela boljeti križa i sva sam bila usporena i pospana, a BT od 24 dc stalno 37,2-37,4. Ni cicke niti išta drugo i 29 dc +. I jesam, priznam, stalno gledala i pipkala po sebi i osluškivala svoje tijelo. I ne možemo od toga pobjeći.
    Svima ostalima ~~~~~~~

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

lista za 21.4.2013
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
    mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
    lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc +
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    broculla ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    carmina burana ~~~~~~~~~~~ 7 dc
    snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jutro moje curke......I mene nema i nema....
    Sunce nam stiglo pa ja uglavnom vani....
    Evo za početak poslužujem finu mirišljavu kavicu,ness a ko voli nek se posluži i nečim kratkim za dobro jutro......Živjele dame moje!
    Moja M kasni kao i u prošlom postupku....Doći će 100 %.....samo čekam...u prošlom postupku mi je kasnila 10 dana tak da se ne sekiram....Znači ovaj ciklus kod mene neće biti +....
    Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i željno očekujem novo odbrojavanje...
    Do skorog druženja velika

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jutro curke...
    Nestrpliva Anka dobro došla u ljubičice ajde draga čekamo te da nam se javiš sa simptomoma i lijepim vijestima
    Sushi Mary HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~ za velike +
    Lulu-mama gdi se skrivaš draga? ajde čekamo te ko ozebli sunce da nam javiš svoju iz aviona vidljivu drugu crticu
    Vucica Broculla Peony Šiškica Tikki Zeljana Mami Kudri Least Alef Carmina Snupi sve znate što nam svima želim i zato ~~~~~~~~~~~ da vam budu pri ruci kad vam zatrebaju
    Uživajte sa vašim mužićima u ovoj sunčanoj nedjelji i iskoristite i njih i sunce maksimalno

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

sushi idem u Petrovu!
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 21.04.2013. at 09:28

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

[QUOTE=Mucica;2395090]Jutro curke...
    Nestrpliva Anka dobro došla u ljubičice ajde draga čekamo te da nam se javiš sa simptomoma i lijepim vijestima
    Sushi Mary HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~ za velike +
    Lulu-mama gdi se skrivaš draga? ajde čekamo te ko ozebli sunce da nam javiš svoju iz aviona vidljivu drugu crticu
    Vucica Broculla Peony Šiškica Tikki Zeljana Mami Kudri Least Alef Carmina Snupi sve znate što nam svima želim i zato ~~~~~~~~~~~ da vam budu pri ruci kad vam zatrebaju
    Uživajte sa vašim mužićima u ovoj sunčanoj nedjelji i iskoristite i njih i sunce maksimalno

X (da i ja jednom ukradem i potpišem )

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Jutro!
    Prijavljujem plusić.

Moram priznati da sam očekivala da će biti crtica kao semafor crvena. I zapravo sam se prepala ujutro kad nije bila.
    No vidi se lijepo, i probati cu se ne-brinuti.

Stranica 6 od 8 PrviPrvi ... 45678 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •