Jutro cure!
broculla nego što da je +!!!! TOOOOOO, ČESTITAM draga...Imamo dvije trudniceeeee sada!
mucica govori meni mm što misliš da si trudna, pa tamo skačeš na gimnastici..ja kažem ako bude tako, odustat ću od gimnastike..sada pičim jer mi super dođe. Ali razumijem tvoj strah, opravdan je. Ma i mi se pred kraj ciklusa keksamo kad nam dođe..
snupi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za konzultacije!¨
Baš mi je drago da nam se pokrenulo, ovo nam je 4 trudnoća u 2013...juuupi!![]()
Jutro drage moje
Brocullačestitam draga od srca
želim ti da ti trudnoća bude savršeno školska i da bezbrižno uživaš u njoj
Vucica dobro došla u ljubičice
kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~ svima![]()
broculla samo misli pozitivno! Bit će sve ok..nikakve crnjake ne želim..
mucicaeh, kad bi se i zadržala u ljubičicama..Još 3 dana i vidjet ću hoće li mi doći vještica..mrzim ovo iščekivanje na kraju.
Broculla, ČESTITAM!!!!Sad otvaramo tandem odbrojavanje
![]()
broculla plačemTo draga! Držim
jako jako!!!
Eh, kad bi i nama uspjelo, al' BT je od 1.-9. DC stalno 36,1-36,2 pa ne znam jel' bude O![]()
mucica i vucica, sad je red na vas i na vaše tandemsko odbrojavanje.
Hvala žužy na čestitkama.
struja je stigla, imam opet sva slova abecede.
Broculla,čestitam trudnice!
Kako je lijepo vidjeti pluseke na listi...krenuo je konačno taj proljetni vlakič!![]()
Evo, moja želja za tandem odbrojavanjem se ostvarila
Odbrojavanje je tu![]()
Pa gledajući stare BT grafove uvijek mi temp. počinje lagano rasti svaki dan od 6. DC, a sad ništa![]()
opala vidim da vas je ćopilo proljeće u pravom smislu riječi , brokulla i lulu bravo jako mi je drago zbog vas dvije!
broculla čestitamcarmina burana a da probaš po sluzi određivat O?? prošli mj sam po njoj vidla da ću dobit M i tak je i bilo...samo neka neka bude tak obilna i rastezljiva za 3 mj pa da vam se pridružim u odbrojavanju
![]()
curke.čestitammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,prolje e je čudnovato,ajmo daljeeeeeee,pusa....