Hej curke
Joooj ja sam na poslu i imam tak gužvu da ne stignem disati, a rado bi se tu družila s vama, vidim da je veselo![]()
Ajde samo vi piškite testiće i neka budu svi pozitivni![]()
Hej curke
Joooj ja sam na poslu i imam tak gužvu da ne stignem disati, a rado bi se tu družila s vama, vidim da je veselo![]()
Ajde samo vi piškite testiće i neka budu svi pozitivni![]()
mucicanadam se da si se odmorila kad si dosla doma..evo ja malo prije s gimnastike..evo ti ~~~~~~~~~~
Ostale cure, gdje ste se skrile? Nadam se da se oprasujete, kad vas nema..![]()
Vucica polako dolazim k sebija sam na jesen hodala na gimnastiku i onda od kad smo se vratili sa skijanja nikako da krenem ponovo ( da budem iskrena nekako me strah da ako ostanem trudna nešto ne krene po zlu ako se preforsiram na vježbanju
znam da zvučim ko luđakinja ali nakon 3 spontana pušem i na hladno ) Moram priznati da od kad smo pokrili O više nismo tako aktivni u keksanju
ali čisto mi odgovara što više nema rasporeda nego samo keks iz čiste želje
draga moja evo i tebi ~~~~~~~~~~~~~~~ i veeelika
![]()
Posljednje uređivanje od Mucica : 22.04.2013. at 22:02
snupi je nasla posao i radi popodne all the time pa ne stignem buljiti i sutra ide dr š na konzultacije kaj i kako dalje! Ako mi nesto promakne, nemojte mi zamjeriti!
dobro jutro cure,
nagovorila me lulu-mama (teško žabu nagovoriti da skoči u vodu...) da piškim jutros test na 12dpo.
jučer sam na savjet bubekice kupila gravignost ultra. imali su ga u centralnoj apoteci na trgu.
cijena? manja no što sam mislila. ispod 50 kn. (barem nečemu cijena pada)
evo linka na test:
http://public.fotki.com/oldiegoldie71/test-2342013/
je li to pozitivan test? ne brine me što je testna crta svijetlija, ali nije baš jednako debela.
hvala na objašnjenju.![]()
![]()
broculla definitivno +! cestitam!![]()
Wow - Broculla - čestitam!!!!!!!!!!!!! Želim ti da sve prođe skolski i za nešto manje od devet mjeseci držiš svoje 4. dijete u naručju!!!!!!!!!!!
dobro jutro drage tete, vidim da je ovdje jako veselo
lulu-mama i broculla cestitam vam od srca na plusekima...ajmo odbrojavanja otvarati
muma cestita ti na T...
svim vrijednim pcelicama zelim uspjesno oprasivanje...mi uzivamo u proljecu punim plucima, ne opterecujemo se plodnim danima...
lista za 23.4.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc +
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~ 27 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
broculla ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24dc +
peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~ 9 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
Hvala bubekica! Ako ti kazes da je +, onda je sigurno +.
Hvala zeljana02, hvala nestrpljiva anka.![]()
S obzirom kako je bilo prosli puta, veselit cu se kad se na UZV vide dobri otkucaji. A to je tek oko 15.5.![]()
Jutro cure!
broculla nego što da je +!!!! TOOOOOO, ČESTITAM draga...Imamo dvije trudniceeeee sada!
mucica govori meni mm što misliš da si trudna, pa tamo skačeš na gimnastici..ja kažem ako bude tako, odustat ću od gimnastike..sada pičim jer mi super dođe. Ali razumijem tvoj strah, opravdan je. Ma i mi se pred kraj ciklusa keksamo kad nam dođe..
snupi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za konzultacije!¨
Baš mi je drago da nam se pokrenulo, ovo nam je 4 trudnoća u 2013...juuupi!![]()
Zapravo se strasno bojim biokemijske. Ipak je ovo rano. A ja nisam u cvijetu mladosti.
Jutro drage moje
Brocullačestitam draga od srca
želim ti da ti trudnoća bude savršeno školska i da bezbrižno uživaš u njoj
Vucica dobro došla u ljubičice
kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~ svima![]()
broculla samo misli pozitivno! Bit će sve ok..nikakve crnjake ne želim..
mucicaeh, kad bi se i zadržala u ljubičicama..Još 3 dana i vidjet ću hoće li mi doći vještica..mrzim ovo iščekivanje na kraju.
Broculla, ČESTITAM!!!!Sad otvaramo tandem odbrojavanje
![]()
broculla plačemTo draga! Držim
jako jako!!!
Eh, kad bi i nama uspjelo, al' BT je od 1.-9. DC stalno 36,1-36,2 pa ne znam jel' bude O![]()
Broculla,čestitam trudnice!
Kako je lijepo vidjeti pluseke na listi...krenuo je konačno taj proljetni vlakič!![]()
mucica i vucica, sad je red na vas i na vaše tandemsko odbrojavanje.
Hvala žužy na čestitkama.
struja je stigla, imam opet sva slova abecede.
Evo, moja želja za tandem odbrojavanjem se ostvarila
Odbrojavanje je tu![]()
Pa gledajući stare BT grafove uvijek mi temp. počinje lagano rasti svaki dan od 6. DC, a sad ništa![]()
opala vidim da vas je ćopilo proljeće u pravom smislu riječi , brokulla i lulu bravo jako mi je drago zbog vas dvije!
broculla čestitamcarmina burana a da probaš po sluzi određivat O?? prošli mj sam po njoj vidla da ću dobit M i tak je i bilo...samo neka neka bude tak obilna i rastezljiva za 3 mj pa da vam se pridružim u odbrojavanju
![]()
curke.čestitammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,prolje e je čudnovato,ajmo daljeeeeeee,pusa....