Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Preporuke za ginekologa dijagnostičara

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno Preporuke za ginekologa dijagnostičara

Nisam znala gdje bih smjestila ovu temu pa bih zamolila administratorice da je smjeste tamo gdje smatraju da je naprimjerenija.
    Nakon dragocjenih informacija vezanih uz pretrage za utvrđivanje uzroka spontanih pobačaja koje sam dobila ovdje na Rodi, zamolila bih vas i za preporuku za stručnog ginekologa dijagnostičara.
    Švrljajući netom, forumima, razgovorom s mnogim curama iz mase ginekologa izdvojila su mi se dva imena - dr. Radončič iz poliklinike Vili i dr. Kosa iz Ginekosa.
    Nisam iz Zagreba, a budući ću većinu pretraga morati odraditi u Zg (kariogram i ostalo) ili Rijeci, zanimaju me vaša iskustva.
    Čula sam mnoge preporuke za dr. Kosa, osobito kao vrsnog dijagnostičara u samoj trudnoći, dok mi se čini da se preporuke za dr. Radončića odnose baš na tu dijagnostiku koja prethodi trudnoći odnosno kod utvrđivanja uzroka problema u trudnoći.
    Molim vas za iskustva i preporuke, ne morate se ograničiti na ova dva doktora....hvalite sve one koji su to zaslužili

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dr radoncic, svakako!

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hvala Mare
    Pročitala sam dosta njegovih odgovora na forumu http://www.zdravljeizivot.com/forum/viewforum.php?f=70 i baš mi nekako ulijeva povjerenje....

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

i ja sam za dr Radončića!!!!

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

dr.Hafner, dr. Franulović

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor