Evo i mene, napokon sam se dočepala kompa...
Lulu-mama definitivno si prerano piškila, strpi se još malo, kako ti veli bubi barem do 12dpo i to obavezno sa jutarnjim urinom, držim fige da rezultat bude veliki +
Vatra ~~~~~~~~~ da ovaj put ulovite j.s. i da transfer bude dobitan tako da dobijete najljepši rođendanski poklon
Bubi draga moja ~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag i onda još milijun puta toliko da se mrvice ovaj puta čvrsto prime za mamicu i da nam uskoro javiš prekrasnu betu
Vucica ma važno da ste pokrili sve prije O sad se možete keksati samo iz gušta a ne više zato jer treba pokriti O
Sushi ma nek je O bila i kasnije važno da ste ju ulovili i sad ~~~~~~~~~~~ da ćeš nas ubrzo razveseliti sa plusićem i novim odbrojavanjem
Snupi držim fige da vještica niti ne dođe, barem na nekih 9 i kusur mjeseci te da nam i ti objaviš plusić
Broculla ~~~~~~~~~~~ da ste pošteno obavili oprašivanje te da ti vrijeme do plusa na testu što brže prođe
HelloKitty lijepo te je vidjeti tu sa nama, ~~~~~~~~~~~ da će i tvoj test biti pozitivan
ooooooooo koliko potencijalnih plusića ima kad bi barem sve jedna za drugom objavile da ste T
Žužy draga lijepo te je čitati ovdje kod nas ne brini za M, neće bit ko nakon kiretaže, meni je kasnila svega nekoliko dana nakon spontanog a nakon kiretaže 4 tjedna... važno da si nam ti ok i da si spremna za nove pobjede
Carmina brzo će slapovi prestati pa ćete nadoknaditi svo propušteno oprašivanje
mene cijeli dan rastura desni jajnik tako da večeras akcija