kad vec pisemo ispovijedi...
10/2011 - potpisujem ugovor na neodredjeno i mm i ja se odlucujemo da krecemo na bebicu. moram srediti neke pretrage i rijesiti se pilula i taj period koristim kako bih prestala pustit. u 04/2012 krecemo na VV (moja dijagnoza je poznata od ranije). polako pocinjem pusiti, na ljeto pusim kao luda. u 08/2012 saznajemo za dijagnozu mm i da cemo u 10/2012 krenuti u prvi postupak. pokusavam prestati pustiti sve do postupka, bezuspjesno. pusim za vrijeme stimulacije, ali smanjila sam na nekoliko cigareta dnevno. prestajem na nekoliko dana nakon punkcije. palim nekoliko dana nakon transfera. postupak bezuspjesan. pusim ko smuk do nove godine i odlucujem prestati. prestajem skroz, odradjujem postupak bez ijedne cigarete, palim na nalaz biokemijske. pokusavam prestati od 1.4., imam periode da ne zapalim 2-3 dana, pa onda popusim par cigareta. jutros sam odlucila da vise necu - transfer je za tjedan dana. vidjet cemo kako ce to ispasti.
cak je i moja mama, tvrdokorna pusacica ostavila cigaretu u obje trudnoce. imam puno prijateljica koje su pusile cijelu trudnocu i ne zelim se dovesti u poziciju da se tome ne mogu oduprijeti. zato se trudim prestati prije.