Poštovane mame,
jutros me pri presvalečnju bodija jako uplašilo moje dijete staro 15 dana.

Dosada je bio pravi anđel, savršenog baby ritma i motorike.
Čudno je zabacilo glavu u stranu pa prema natrag kao da će pogledat nekoga tko mu stoji iznad glave, tako da je maleni vrat napravio most prema leđima...kad sa vidjela da se on ne može iz tog položaja vratiti odmah sam podigla dijete međutim glavica je bila ukočena i zabačena unazad i dijete je išlo sve više prema natrag vratom i glavom i rukicama, niakko da opusti vratni mišić i spusti glavicu naprijed ili lijevo/desno onako kako bebice to znaju kad se umore, bio je pokočen u tom dijelu...
da ne spominjem čudan izbuljen pogled i gledanje u križ.
Malo je reći da sam se prestravila, nekako sam ga sputila na jastučić i čvrsto pridržavala vrat i glavicu koji su se opirali nazad... položila i počela dojiti, i
dalje je glavica bila nazad i gledao me izbuljeno u križ, kad je osjetio dojku nekako se privukao i počeo dojiti i sve se smirilo. sad ga pratim.
Jako sa potresena, s prvi djetetom su me mučile kolike ali van toga nismo imali nikakavih kritičnih situacija da se brinem dal da idem s djetetom na hitnu. Bojim ga se opet presvlačiti i biti sama s njim doma...da mi je netko rekao da će me tako zalediti ovakva situacija...do sada je sve išlo savršeno.
Je to bio samo grč mišića ili što?
Hvala na bilo kakvom umirujućem odgovoru.
Sada spava nadam se da to više neću doživjeti.