Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
http://www.samopismo.com/2013/04/dje...sve-vrste.html

Samo sam ovo htjela podijeliti s vama. I prije nego sam pročitala članak predpostavila sam da se ova djeca ne cijepe i da jedu organski uzgojenu hranu te kako znamo ne žive stresnim suvremenim ubrzanim životom.

A ovo je stvarno nije zanemariva činjenica koliko god se farmaceuti i znanstvenici kleli u ne povezanost cjepiva i autizma;"U dosadašnjem istraživanju zdravlja Amiša registrirano je samo tri slučaja autizma kod njihove djece. Od tih troje, za dvoje je jasno dokazano da su bila cijepljena."
Od čitave ove priče ti (i autor članka) izvuče da baš zbog necijepljenja nema autizma (ako je to uopće tako). A možda ga nema baš zbog organske hrane ? Možda zbog specifičnog načina života ? Možda zato što se žene među sobom ? Možda.... ? Možda bi ih trebalo razvrstati u nekoliko skupina, pa jednu skupinu hraniti industrijskom hranom, drugu poženiti sa svim mogućim rasama, treću poslati na fakultete, četvrtu poslati da živi u grad, petu procijepiti uzduž i poprijeko, šestu ostaviti da žive onako kako Amiši žive, pa bi onda možda i otkrili tajnu zdravlja i napredne inteligencije. Ovako, što se babi snilo...