-
a70v, sve se ja s tobom slažem, ali ne znam više šta da radim s tim. Jako bih voljela da se pozatvaraju i razni drugi ljudi osim Sanadera, da se što više tih novaca vrati nazad, a i da se onemogući trenutno i buduće bogaćenje raznih likova na nezakonite ili bar nemoralne načine. Ali ne znam kako to kao pojedinac mogu zaustavit. Na izbore izađem i trudim se biti što pametnija, ali iskreno mislim da na izborima ni nemamo izbora. Na prosvjede raznorazne idem, ali bome više neću, kad vidim da se za radna mjesta, zaustavljanje privatizacije školstva i ine stvari koje su nam bitne za život skupi jedva nešto ljudi, ali začas ih se skupi 20.000 oko toga kojim će slovima nešto pisati.
I onda me uhvati malodušje, pa podsjetim sama sebe da, iako sam u minusu do kraja, imamo sve što nam treba (financijski), primam redovito plaću i imam šefa koji je prilično human privatnik, i imam one najvažnije stvari tipa zdravlje i ljubav.
I potpisujem Anemonu u negiranju romantičnosti prošlih vremena. Moja obitelj nije išla nikad ni na kakva ljetovanja ni zimovanja (tu uključujem i svoje djedove i bake), niti je itko dobio stan od države, ajde imali su mi roditelji besplatno školstvo i državnu stipendiju, što ne vjerujem da će moje dijete imati. Uz posao u državnoj službi su radili na selu i proizvodili svoju hranu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma