Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: dovođenje djeteta sa ušima/gnjidama u vrtić- reakcija teta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Frka20, u pravu si ti, ali o tebi ovisi koliko ćeš to izguravati, koji će ti bit cost-benefit nezamjeranja. Djeca s ušima i gnjidama koje pucaju (tako su meni objasnili) ne bi smjela u grupu, slučaj gnjida se prijavljuje epidemiološkoj službi (s imenom i prezimenom onog djeteta koje nema sreću pa ga proglase Izvorom).

Sad... teorija je jedno, realnost drugo.

O tebi ovisi koliko ćeš daleko ići, ali pomoći ima - od poziva ravnatelju vrtića, alarma zdrav. voditelja vrtića, a možeš ići i dalje - postoje ti epidemiološke službe po DZ-ovima, možeš doći i prijaviti i vrtić i grupu, i tada svi iz vrtića moraju dobit liječničku potvrdu da su "bezušni" i mogu u kolektiv, koliko kužim, pa sa na taj način prisilno postiže "istovremenost pranja kose" ako se roditelji ne mogu dogovoriti niti tete to naložiti.

Sad... nećeš biti najomiljenija mama u grupi (sori, majka polaznika vrtićke grupe), ali o tebi ovisi što i kako. I ja sam mislila da su uši problem koji je ostavljen u 2. svjetskom, ali nisu. Sve ovisi i koliko će se to u vašoj grupi ponavljati, ali očito su uši još uvijek problem vrtića.

Sretno!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 08.04.2013. at 15:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •