Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: dovođenje djeteta sa ušima/gnjidama u vrtić- reakcija teta

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    ne ne, nema veze jel oblajhana ili nije. Ali proces blajhanja spaljuje gnjide. O tome ja pričam.

I nisam ja bila ležerna, frendica me naplašila neviđeno, kontala sam da idem u borbu sa gmazovima a ne sa ušima, bila sam spremna na sve Al sam ugodno ostala iznenađena kako smo to jednostavno riješili.
    Good for you, ali nije svima jednostavno. Jednostavnije je kad su dečki i kraće frizure, to da. Redovni pregled, izolacija ovih s gnjidama i ušima, a ako vrtić to ne shvaća, ili pristat na tu igru, ili odvagnut cost-benefit nezamjeranja vs. zafrkancije s mašinama robe i polsatnim trijebljenjima guste kose, pa krenut u akciju - probat suradnju, ako ne ide, a očito neće ići u kolektivu "gdje se ne mogu prisiliti roditelji itd.", onda to ide na način zdrav. voditelj - ravnatelj - Epidemiološka služba... opet, uiptan je "mir" ako bilo tko od djece iz te grupe cirkulira (ostaje u dežurstvu itd.).

Nama je "pregledni zahvat" u vrtiću išao - grupa, susjedna grupa, oni koji idu u dežurstvo i na vrtićku aktivnost, a vrtić je bio OK, pa nije bilo potrebe za eskalacijom. Imam iskustvo mame di se 5x vraćale uši u grupu u kratkom razdoblju, još majka puno djece, pa je napravila eskalaciju prema Epidemiološkoj i problem se instantno riješio jer je grupa jedan dan bila zatvorena, a u grupu su primali djecu samo sa zdrav. potvrdom da emaju uši. Nije bila najomiljenija vrtićka mama, ali frigaj ga sad, biće joj više bila tlaka trijebit glave i prat posteljinu svaku par mjeseci na 10-tak dana, nego da je u vrtiću i među roditeljima milo gledaju.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 08.04.2013. at 16:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •