Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: dovođenje djeteta sa ušima/gnjidama u vrtić- reakcija teta

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim da bi ti bilo bolje da nazoveš ravnateljicu i to s njom provjeriš ja vjerujem da se tete nisu htjele zamjerati tim roditelja ali nije točno da su one DUŽNE primiti bolesnu djecu.
    Postoji sigurno i ugovor u kojem je jedna od stavki da se roditelji obavezuju dovoditi zdravu djecu u vrtić!
    X.

Nećeš ništa postići na razini teta, očito postoje neki roditelji kojima se ne žele zamjerati. Pomozi im da vam pomognu, na način da ćeš izbaciti stvar iz njihovih ruku, pa će i one, u komunikaciji s "problematičnim" roditeljima, ako ih ima, moći reći - nije do nas, ali, evo, ravnatelj naložio itd. Prebacit će se loptica na višu instancu, jer one je očito na svojoj ne mogu riješiti (čim tvrde da "moraju" tako postupati).

Dakle - moj ti je savjet da zaobiđeš tete i ideš na više. Samo ćeš izgubit vremena i energije na razini teta, koje će se onda baviti "smirivanjem raznih roditelja", a ne rješavanjem problema, očito su "nezamjeranje đir" jer se za riješit problem moraš nekome "zamjerit" - da li one same, da li po nalogu, ali ako je po nalogu - onda adresiraj problem s mjesta di je eventualni nalog došao, ako je došao.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 08.04.2013. at 16:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •