Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: ne mogu dobit uputnicu, pomoc

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ako radi u bolnici, ne može dati uputnicu, samo internu.

Moraš ići primarnom ginekologu (-gici) kod kojeg ti je karton i on će ti dati uputnice.

Ako ga nemaš, pitaj svoju obiteljsku liječnicu (liječnika) pa će ti dati informacije.

A zašto preglede nakon 36. tjedna trebaš raditi u bolnici? Zar nešto nije u redu? Sve do poroda ti ginekolog radi preglede u ordinaciji.

A za ići roditi, ne trebaš uputnicu. Samo dođeš. I rodiš .

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne razumijem zašto bi lokacija ordinaciju ugovornog liječnika bila uvijet za mjesto poroda? Nazovi HZZO pa pitaj.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako radi u bolnici, ne može dati uputnicu, samo internu.

Moraš ići primarnom ginekologu (-gici) kod kojeg ti je karton i on će ti dati uputnice.

Ako ga nemaš, pitaj svoju obiteljsku liječnicu (liječnika) pa će ti dati informacije.

A zašto preglede nakon 36. tjedna trebaš raditi u bolnici? Zar nešto nije u redu? Sve do poroda ti ginekolog radi preglede u ordinaciji.

Upravo tako,zato sam i ja pitala ono pitanje?

Ha mozda ocekuje da ce rodit kroz cca 2tj pa ju salje! Meni je moj sa prvim vodio do kraja,39tt,imonda sam isla na kontrolu u bolnicu! Dok sa drugom trudnocom me isto poslao sa 36tt,i tada sam obavila u bolnici pregled,narucilo me za opet 3tj.kontrolu,samo kaj sam ja rodila na 39tt,dva dana prije kontrole pa pa nisam docekala!

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    I nakon toga te traze uputnicu za rodiliste ako je vec nemas sa sobom. Bar su je meni u Rijeci oba puta trazili. Prvi puta je moja ginica bila na G.O. a zamjenska mi je odbila dati uputnicu pa je muz nakon poroda morao kod te iste da mu je napise a drugi put mi ju je ginekologica napisala vec sa nekih 34.tj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •