-
šum na srcu kod novorođenčeta
Nisam uspela pronaći sličnu temu pa ću otvoriti novu, moja sestra je rodila u nedelju devojčicu, 3 620, i 50 cm, prirodnim putem, nakon jedan dan, pedijatar joj je saopštio da beba ima šum na srcu,i zadržali su ih u porodilištu. E sad ona se izmuzava i daju mleko njenoj bebici, nakon čega beba dobije i žuticu, hirurg je pregledao bebu kaže da je sve ok, a danas će je pregledati kardiolog. beba je dobila i infuziju, zašto? da li je neko imao slično iskustvo, da li je taj šum opasan i koliko dugo zadržavaju bebu u porodilištu zbog šuma i žutice? hvala
-
Moj sin je isto imao šum na srcu, ali nisu ga hospitalizirali zbog toga. Morao je na kontrole kod specijalista i to je to. Taj šum je s vremenom nestao.
-
Tako svi kažu da to s vremenom nestane.
-
Osoblje foruma
Imati sum na srcu je potpuno normalno 24 sata nakon poroda. Ako sum ostane nakon vise od tri dana nakon poroda treba provjeriti zašto je tako. Uopće ne vidim potrebu odvajanja, uskracivanja dojenja samo zato sto je doktor čuo sum 24 sata nakon poroda , ako nema nekih drugih problema.
-
Pa i meni je to odvajanje čudno , znači beba je sad već stara tri dana, videćemo šta će biti, ja mislim da je dojenje ipak vrlo bitno, moja bebica je stara 5 meseci, ja kad sam se porodila izuzetno su insistirali na dojenju ( ja sam se porodila u drugom porodilištu).
-
Nakon pregleda kardiologa, rečeno joj je da je sve to ok, i da dođu na kontrolu za tri meseca, da će to vremenom nestati, ostaju i dalje u bolnici do petka ili subote zbog žutice, valjda će je danas sutra doneti na dojenje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma