-
Ja obilujem madežima, uistinu sam "obdarena" - iti dr mi je skidao trbušne i leđno-guzne, trbušni fantazija, leđno-guzni koma, di god se skinem med.sestre prvo "ko vas je to unakazio"??? Iako, i ti su se poboljšali nakon par godina, bez da sam išta s njima radila, a dr. mi je objasnio da su na trbuhu (i licu) bolji puno rezultati nego na leđima.
Nego, kako ih ja imam puno ne mogu državno, jer se bojim da bi mi po madežu otišao dan bolovanja, a imam ih toliko da bi za te "estetske hirove" mogla uzet studijsku godinu, pa sam upućena na privatno (kolegica je išla bila u Novu bolnicu, cijeli dan ošo na madež, mislim da je dulje čekala nego ja na operaciji u dnevnoj bolnici - biće sam brže bila in-out nego ona).
Pitanje: zašto se mora ama baš svaki svaki svaki madež slat na analize? Ja svoje gledam kod dermatologice jednom u 6 mjeseci, imam njih na licu već 30 godina što su isti, ne mijenjaju se, po dermatologici su low risk tipa ti se gotovo nikad ne daju na zlo... sad bih makla 2 s oka, i rado bih izgbjegla analize secnutog mateirjala, jer sam za te uvjerena da su OK i jer mi se ne plaća za nešto što su mi svi rekli da nije nikakav rizik.
Posljednje uređivanje od ina33 : 11.04.2013. at 15:43
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma