Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: kontracepcija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne razumijem zasto pak ima doktora koji ovako kao padobranci ne odbravaju te pilule i bez veze plase zene. Na cerazettama lijepo pise da se smiju koristiti kod dojilja. A takav lijek je neko odobrio,pustio u promet itd. Nije ga zamjesila pekarica za pultom
    mislim da ti ovo ti ovo poboldano i nije nekakvo opravdanje za korištenje tableta jer i Yasmin je netko pustio u promet pa je neznam koliko žena umrlo od embolije pluča, i cjepiva je netko pustio u promet pa hrpa djece gadno izreagira...tako da....

eto svatki doktor ima svoje mišljenje...

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da ti ovo ti ovo poboldano i nije nekakvo opravdanje za korištenje tableta jer i Yasmin je netko pustio u promet pa je neznam koliko žena umrlo od embolije pluča, i cjepiva je netko pustio u promet pa hrpa djece gadno izreagira...tako da....

eto svatki doktor ima svoje mišljenje...
    Ma ne trazim ja opravdanje nikome, izmedju ostalog na Yasminu pise kakve sve problememoko zgrusavanja krvi moze izazvati pa ga ni ja bas nisam pila onako ful cool i brzo odustala od njega bas zbog straha, dok ova progesteronska pilula nema tako hororican papiric unutra po pitanju dojilja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •