Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: duboki trosjed

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno duboki trosjed

Svidja mi se duboki trosjed (120 cm) za izležavanje i čavrljanje. Trenutno imam kutnu garnituru i razmišljamje zamjeniti sa trosjedom jer mi je kut ne iskorišten.
    Imate li tako malo dublji/širi trosjed i jeste zadovoljni? Kad netko dodje je l upadne, ono izvali se?
    Što mislite o kombinaciji trosjed i fotelja s naslonjačem za noge (kao tabure) ? A kad je više gostiju uvijek se može koristiti fotelja/stolac blagovaonski.

Ima li tko da nema klasičnu garnituru trosjed - dvosjed ili kutnu ( ne mogu je gledat više ) ?

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Došla sam samo dati komentar
    Mm voli ta duboka sjedišta. no ja ih ne volim , iz razloga jer se nikad nemogu normalno naslonit, uvijek moram sjedit na finjaka ako hoću da su mi noge na podu.
    Ako se pak naslonim skroz na naslonjać, noge su mi ko maloj djevojčici, onak malo u zraku
    NO , kupuješ sebi za doma i doma je najglavniji konfor, za druge te nije briga

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam isto htjela duboki, a MD je bio protiv baš zbog toga što se ne možeš lijepo nasloniti. sad imamo neki obični trosjed koji je jako ugodan, ali ja i dalje patim za nečim dubljim. i na ovom uvijek podvijem noge pod sebe. Da imamo neki duboki mogli bismo se svi troje lijepo ležeći izvaliti i čitati. ovako ne stanemo
    i kut bi bio ok, ali nismo bili našli nešto da nam se sviđa, a da nije preveliko.

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

mi smo kupili duboki trosjed da bi se u njega mogli zavaliti. kako su nam problem bile noge, uzeli smo za nas dvoje po jedan tabure na kojem nam se nalaze noge kad smo ispred tv-a.

drzanje nogu na tabureu mi je toliko uslo u naviku da mi je sad cudno kad odemo kod nekoga i moje noge se nalaze na podu

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mi kupili trosjed s damskm lezajem, al je ajmo reci dupli tako da se skupa mozemo leci, a to nam bilo bitno
    te duboke sam probala, al ja zavrsim u tome polulezecki i nije mi udobno

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ni mm ni ja ne volimo duboko trosjed! Iz razloga sto ako se naslonim,noge nisu na podu,pa onda sjedim ko na drvenoj stolici! Prijatelji su kupili kutnu,visoki nalon,sa +naslon za glavu! Ovako cca! Fotelja sa naslonom za glavu,dvosjed,kut,fotelha sa naslonom za glavu! Te fotelje se mogu u polulezeci za odmor! Obozavala sam kao trudnica uzivati njihov komfor ! A sve skupa se moze razvuci u slucaju potrebe za spavanjem!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mi imamo duboku garnituru, trosjed, dvosjed i fotelju. Mislim da to dosta ovisi o visini korisnika, mi smo svi u obitelji jako visoki, pa nam to dođe baš super. Izvalimo se taman koliko je pristojno Najbolje bi bilo da posjetite prodajna mjesta i isprobate.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa Vidi poruku
    Svidja mi se duboki trosjed (120 cm) za izležavanje i čavrljanje. Trenutno imam kutnu garnituru i razmišljamje zamjeniti sa trosjedom jer mi je kut ne iskorišten.
    Imate li tako malo dublji/širi trosjed i jeste zadovoljni? Kad netko dodje je l upadne, ono izvali se?
    Što mislite o kombinaciji trosjed i fotelja s naslonjačem za noge (kao tabure) ? A kad je više gostiju uvijek se može koristiti fotelja/stolac blagovaonski.
    mama još malo na što se odnosi tih 120 cm: širinu ili dubinu sjedišta?
    Ja imam ovaj trosjed: http://www.ikea.com/at/de/catalog/pr...66/#/S99874267
    u kombinaciji sa foteljom s tabureom za noge. Ne volim kutne i slične garniture, s ovom kombinacijom sam jako zadovoljna. Gosti koriste blagovaonske stolce baš kako si napisala.
    Beddinge ima visok naslon i doima se duboko sjedište - išla sam ga izmjeriti - 72cm.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

http://www.interio.at/index.php?ceid...9aad5724371525
    model Como
    može se ležati pa nasloniti na rukonaslon ili se podboltati s jastucima dok se sjedi

13 s lijeva na desno (sivi)
    Posljednje uređivanje od mama_jos_malo : 11.04.2013. at 22:23

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

To stvarno izgleda duboko, a naslon je nizak!
    Mislim vizualno je ok, ali meni za osjećaj potpune udobnosti nedostaje viši naslon za leđa.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kuma nam ima jedan takav: predobro

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

sjećam se kad sam se u Kare designu zaljubila u taj tip kauča (model grandezza ) svi smo u dućanu polijegali a dijete dopuzalo i sisalo i rekla sam da mi to treba, al svi mi kažu da nije kad tko dodje u goste, međutim meni u goste dolaze prijatelji pa se svi mogu izvalit, dapače Zato mi je dragocjeno mišljenje ljudi koji imaju taj tip kauča. Kauč mi služi da legnem i gledam tv ili surfam, a onda je bitno da je udobno.
    Posljednje uređivanje od mama_jos_malo : 12.04.2013. at 12:24

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

zaboravila reći da je kuma svoj dala napraviti (3000 kn malo dulji dvosjed) al onako sa jako cvrstom tkaninom... ili se meni tako cini. vidjet cemo za koju godinu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •