Evo još za kraj da vam odgovorim koji je naš trenutni status:
DAKLE, DANAS SMO PRIMILI RJEŠENJE DA SE ODBACUJE ŽALBA OKRIVLJENIKA BM NA PRVOSTUPANJSKU PRESUDU O OPOZIVU UVJETNE OD 10 MJESECI!

Naravno, BM sad opet ima pravo žalbe na to rješenje u roku od 3 dana i naravno o žalbi odlučuje drugostupanjski. ALI, ovo je već veliki napredak! Jer ako opet odbije primitak pošte, pa sud oglasi 3 dana na oglasnoj ploči, ode BM kod suca izvršitelja na određivanje mjesta i trenutka održavanja zatvorske kazne. I tad mu nema pomoći više. Može probati zamijeniti za dobrovoljni rad, može tražiti smanjenje zbog dobrog vladanja nakon 5 mjeseci, ali 5 će barem odsjediti.
Inače, za one koji misle (i u pravu su) da sam osvetoljubiva, evo Vam par činjenica:
- BM kad nas je napustio ostavio nam (meni i djeci) 50000 kn duga za gotovinski kredit
- ono što nam nije ostavio je zajednička stečena imovina. Nju smo mu dali dobrovoljno jer se prijetio da će me roditelji jedne noći naći kako plutam u Savi.
- do sada je pokrenuo 5 postupaka protiv mene majke za raznorazne gluposti (sve ih je izgubio). Ali moji troškovi tada su iznosili preko 10.000 kn koje nitko nije namirio.
- sve vrijeme je radio (nešto na crno, nešto na minimalcu da ne moram plaćati), živi u roditeljskoj kući (nije podstanar kao mi), ima auto (na firmu prijatelja)
- ostala sam bez 5 zubi jer nisam mogla platiti stomatološki zahvat da ih spasim.
- ostala sam bez jednog jajnika (jer nije htio čuvati djecu kad mi je bio termin operacije, a kad sam dobila novi 6 mjeseci kasnije bilo je prekasno)
- iako sam uvijek radila i imala plaću preko 6000 kn, frižider, veš mašinu, krevete, štednjak nismo imali godinu dana (salama se držala u kutiji na prozoru, a veš se pravo na ruke, uz brigu za 2 djece u pelenama i 10satni posao), jer sam morala platiti dugove koje nam je ostavio.
- do danas nam nije platio 178.500 kn alimentacije za 2 djece. Platio je ukupno 4000kn, dakle 27 kn po djetetu mjesečno).
- od 178.500 kn smo mu oprostili 6 godina kamata (oko 30000), prvu godinu nakon rastave (25000 kn) jer eto ušlo u zastaru dok još nisam znala što činim, Alimentaciju za 2010 (25000) jer eto tad stvarno nije radio 3 mjeseca.
Sve skupa mu je dakle oprošteno 80.000 kn, plus zajedničko stečena imovina!
Tko misli da ovo nije dovoljno dobar razlog neka se slobodno javi da mu udjelim samo zrno soli iz moga mora nakupljene ogorčenosti.

Žena svašta oprašta, ali kad ga jednom pretjerate dečki (napadnete financije, posao, zdravlje i za kraj djecu), to je to. Nema tog novca koji će umanjiti brigu koju sam nosila na srcu sve ove godine. Ali je ovaj novac mala satisfakcija za sve ono što nam je učinjeno, jer ću s njim osigurati budućnost svoje djece, tako da oni nikada ne budu u situaciji u koju je njihov otac mene smjestio.
Dakle neka slobodno misli da će uteći. Ja ću ga ganjati do punoljetnosti svog starijeg djeteta, pa do punoljetnosti mlađeg, pa do zastare svih dugova! To je dakle cca narednih 18 godina. Pa ako njemu neće dosaditi, vjerujte mi neće ni meni