Dakle, prvi sam se puta zaposlila sredinom travnja prošle godine i u prošloj godini nisam imala pravo na Go, tj imala sam tek nakon 15.10. ali koristila sam samo pet dana nedavno jer sam imala puno posla i nisam mogla ići nigdje..
Ostalo mi je dakle prošlogodišnjeg GO 13 dana. Od utorka mjenjam posao, odlazim u skroz drugu firmu.
Prošlogodišnji godišnji će mi ovaj poslodavac isplatiti u novcu jer mi taman ističe ugovor i odmah sa sljedećim danom prelazim u drugu firmu, znaći neću imati niti dana pauze.
E sad mene zanima imam li ja kod novog poslodavca pravo na redovni Go sad za ljeto. ugovor ću dobiti na 6 mj s tendencijom prouženja.
Znam da će ta moja buduća firma isplatiti i regres sad kroz koje vrijeme, no na to ne računam uopće ,samo bi htjela imati godišnji jer nisam imala prošle godine. U šoku sam sad kad sam saznala da možda neću moći, jer već sam praktički rezervirala gdje idem i nikako nisam mogla zanti kada ću početi raditi, čekala sam ih skoro 2 godine da mi se povratno jave i onda su mi se javili prije 10 dana.
Što ako mi ne daju godišnji za ljeto nego ne znam za 6 mj to je oper u 9 mj, a ja
imam li onda pravo kod ovog sadašnjeg poslodavca pravo na naknadu i za ovu godinu, tj da mi isplate i više od 13 dana.
Ja bi se odrekla regresa i nadam se ako je zakon nepovoljan za mene da ću se moći s njima dogovoriti jer je i preko ljeta smanjem opsseg posal,ali opet..