Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Kako označiti grob anđela?

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Kako označiti grob anđela?

Evo drage mame anđela, da vas pitam. Imam neke nedoumice oko natpisa na spomeniku.
    Mi imamo grobnicu i moja Laura je tamo pokopana. Kako je mrtvorođenče, odlučili smo staviti onaj znak rođenja i smrti i datum. I to je ok.
    No muči me druga beba. Ona je izašla zajedno sa Laurinom posteljicom, dugačka 20cm, u istom je lijesu sa njom, zamotana u gazu.
    S obzirom da je ona tu pokopana, bez obzira što je umrla u 19. tjednu trudnoće, ona je ipak isto ovdje.
    Kako na spomeniku označiti da i ona tu leži? Kako ste vi to riješile? Jeste li uopće imale takve ideje poput mene? Ja je ne mogu ignorirati, moram nekako i tu bebicu upisati

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Uf, kako tužan problem, tikice_. A da napišeš: Laura i sestrica.

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moji prijatelji su uklesali dva anđela i pored njih upisali datume smrti/rođenja dva dečka

pretužni i preteško problemi tikice.... ((((

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Uf, kako tužan problem, tikice_. A da napišeš: Laura i sestrica.
    Bracek

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hoće li biti neki stihovi ili tekst na spomeniku? Ako hoće, možda da se tako naznači da je tu i braco.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Braco, da. Zaboravila sam, oprosti tikice. U prvom postu piše "ona" i ja automatski napisala seka. Oprosti još jednom.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma sve u redu Beti
    I nas je iznenadilo na PHD nalazu.
    Neće biti stihovi. Stihove ćemo dati uklesati kad ćemo imati malo više novaca i kad ćemo mjenjati cijeli spomenik. Sad samo trebamo uklesati ime jer se bijeli križ već raspada od kiša i promjena temperatura.

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mi smo naša dva anđela pokopali u djedovu grobnicu. Svako je u svome lijesu jer smo imali dva sprovoda u 2 tjedna... Nismo ništa označavali jer ih namjeravamo prebaciti u našu kada je kupimo a onda ćemo vidjeti kako obilježiti. Za sad smo planirali kupiti malene skulpture dva anđela.

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

uh draga moja
    mismo napisali ovako sa imenima : A & M
    2010-2010
    a iznad imena je uklesana ona slika sa mog fb profila, dva anđela.....

ja bi mozda toj drugoj bebici, odnosno tvom malom sinu dala ime pa ga uklesala kraj Laure ....

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj latika prvotno napisa Vidi poruku
    uh draga moja
    mismo napisali ovako sa imenima : A & M
    2010-2010
    a iznad imena je uklesana ona slika sa mog fb profila, dva anđela.....

ja bi mozda toj drugoj bebici, odnosno tvom malom sinu dala ime pa ga uklesala kraj Laure ....
    ja mislim da mi je ovako nešto najljepše,ovo bih potpisala. Isto kao što si dala Lauri Ime možeš i malom braci. A ovo sa prvim slovima oba imena i malim anđelima mi se jako sviđa. Mi smo planirali na spomenik na našoj grobnici koju već imamo staviti sliku malog anđela i samo datum i godinu.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nije problem dati ime, problem je u datumu. Prva bebica je umrla u 19. tjednu trudnoće u meni, a rođena je kad i Laura. Znači, nit mogu označiti datum rođenja ni smrti.

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

draga tikice nemoras pisati datume,nisam ni ja , cak nisu isti dan ni preminuli, rodjeni su 1.10 a A je preminuo 4.10 a M 6.10 , mi smo samo stavili 2010-2010 sto znaci da su rodjeni i umrli u istoj godini

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja sam svoju Mariju pokopala u obiteljsku grobnicu, i na spomeniku je uklesana lijepa slika anđela i piše Marija, kći Ane 2008. godina

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

tikica...želim ti svu sreću ovog svijeta, da se naučiš nositi sa svojom boli i da kad dođe pravi tren postaneš mama živog i zdravog dijeteta. uvjerena samm da će to i doći, imaš dva Anđela koja te bodre i čuvaju...
    veliki zagrljaj <3

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo, odlučili smo i do kraja tjedna će nam klesar to upisati.
    Laura će biti klasično upisana sa datumom rođenja i smrti što je u stvari isti dan, a za drugu bebicu ćemo na dnu spomenika nacrtati anđela i pored njega samo staviti godinu. Ne bi mogla biti sretna s činjenicom da joj grobek nije označen jer i ona leži u njemu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •