Pokazuje rezultate 1 do 50 od 128

Tema: streptokok u grlu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa Vidi poruku
    evo curke, možda ovo riješi vaše neudomice

ima još jedna metoda liječenja: tonzilektomija , tu bih vam ja mogla malčice pomoći ako ste mi dovoljno blizu

http://iskra.bfm.hr/hrv/GuidlinesArticle.aspx?id=61
    Hehe, kaj možemo lajkati post???
    Uglavnom, ovo su najignoriranije smjernice u Hrvata :/

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Hehe, kaj možemo lajkati post???
    Uglavnom, ovo su najignoriranije smjernice u Hrvata :/

slažemi se, ni moji otorinci ih se ne pridržavaju,

baš zato što su odlično napisane

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Imam tonzile koje "stručnim" riječnikom otorinci zovu-razrovane. I tonzilektomija mi ne pada na pamet. Sve što radim već godinama svodi se na prevenciju viroza da ne zaradim bakterijsku superinfekciju i terapiju uz pomoć http://www.homeopatija.com/proizvodi.php?proizvod=18 , koloidno srebro kao sprej za grlo, pastile s kaduljom ili gorušicom čim osjetim da me "hvata" boleština, više (gramske) doze C-vitamina i cinka zimi i Tonsilotren ako propustim nešto od nabrojenog. Anginu nisam imala godinama, tonzile miruju, a to da mi netko pod stare dane na živo čupa dio tkiva ne dolazi u obzir nakon što sam čula iskustva pacijenata koji su to prošli.
    Inače, čula sam preporuku otorinca da se u odrasloj dobi, kad su tonzile u raspadnutom stanju, operira tek usred akutne faze bolesti kad točno mogu vidjeti granicu limfnog tkiva. A70v, je li to praksa??

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    čula sam preporuku otorinca da se u odrasloj dobi, kad su tonzile u raspadnutom stanju, operira tek usred akutne faze bolesti kad točno mogu vidjeti granicu limfnog tkiva. A70v, je li to praksa??
    priča zvizdarije, nema graniice prema limfnom tkivu

nikakva operacija u akutnoj fazi, baš bi dušu dala infekcija tkiva koje se ne šiva nego cijeli per secundam, pa još malo da prokrvari ludnica za reviziju

minimalno mora proći 2 do 4 tjedna od posljednje infekcije, ovisno o popratnim simptomima

radi se o vrlo ozbiljnoj op. s relativno visokim mortalitetom što potvrđuje i prošlotjedni događaj u Sisku, nažalost

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa Vidi poruku
    priča zvizdarije, nema graniice prema limfnom tkivu

nikakva operacija u akutnoj fazi, baš bi dušu dala infekcija tkiva koje se ne šiva nego cijeli per secundam, pa još malo da prokrvari ludnica za reviziju

minimalno mora proći 2 do 4 tjedna od posljednje infekcije, ovisno o popratnim simptomima
    Eto, sve to znam, ali poznanica je pred par mjeseci operirala i baš su joj rekli da čeka akutnu fazu. Kad je zakurila i tonzile se povećale onda je zvala i išla na operaciju. I meni je to novost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •