Pokazuje rezultate 1 do 50 od 128

Tema: streptokok u grlu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    čula sam preporuku otorinca da se u odrasloj dobi, kad su tonzile u raspadnutom stanju, operira tek usred akutne faze bolesti kad točno mogu vidjeti granicu limfnog tkiva. A70v, je li to praksa??
    priča zvizdarije, nema graniice prema limfnom tkivu

nikakva operacija u akutnoj fazi, baš bi dušu dala infekcija tkiva koje se ne šiva nego cijeli per secundam, pa još malo da prokrvari ludnica za reviziju

minimalno mora proći 2 do 4 tjedna od posljednje infekcije, ovisno o popratnim simptomima

radi se o vrlo ozbiljnoj op. s relativno visokim mortalitetom što potvrđuje i prošlotjedni događaj u Sisku, nažalost

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa Vidi poruku
    priča zvizdarije, nema graniice prema limfnom tkivu

nikakva operacija u akutnoj fazi, baš bi dušu dala infekcija tkiva koje se ne šiva nego cijeli per secundam, pa još malo da prokrvari ludnica za reviziju

minimalno mora proći 2 do 4 tjedna od posljednje infekcije, ovisno o popratnim simptomima
    Eto, sve to znam, ali poznanica je pred par mjeseci operirala i baš su joj rekli da čeka akutnu fazu. Kad je zakurila i tonzile se povećale onda je zvala i išla na operaciju. I meni je to novost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •