a jeste me našle...evo moje iskustvo, zadnja dva mjeseca,,,
u životu nisam imala nikakvih problema sa zdravljem osim valjda dječijih bolesti kad sam bila mala.
A evo pijem 4.atb u zadnjih 2 mjeseca. Počelo je gnojnom anginom, (naime u mojoj provinciji bris čekaš od 4-10 dana).Popila cefixim 10 dana. Bris pokazao Haemofilus u nosu koji je nakon dva tjedan izazvao upalu oba uha, popila klavocin po antibiogramu. Nakon mjesec dana, opet gnojna angina, vadila bris prije th. i nalazekrvi. Naravno bris mi stigao prije dva dana, da ga čekam valjda bi umrla već, no nalazi krvi su pokazali crp 76, leukociti 14, uglavnom dr je i vidila da i mam gnojnu, pa sam popila dvije kutije sumameda. sad bris kaže(ovaj prije sumameda) Streptokok pyogenes u grlu a proteus mirabilis u nosu. ovaj u nosu na sve otporan osim na cefuroxin. tako da sam dobila i taj atb jer mi se slijeva sekret iz nosa u grlo i dr kaže da moram i to potamaniti da ne podivlja. Gnojna izliječena...
ne znam šta se sa mnom događa i je li tko imao iskustva s ovakvim životinjskim carstvom???inače ovom proteusu nije ni mjesto u nosu...