Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Zadebljali endometrij na pregledu, a menzesa nigdje.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Zadebljali endometrij na pregledu, a menzesa nigdje.

Prije mjesec dana doktor je ustvrdio da imam policistične jajnike, i to nakon tri trudnoće, dvije uspješne. Na ultrazvuku je vidio da mi je zadebljao endometrij i da ću dobiti menzes, međutim, ja još čekam, od menzesa ništa. Dojim već osam mjeseci, pa sam bila spremna na dulji izostanak, sad me doktor samo zbunio. Što sad, koliko treba čekati da se oljušti? Tudum

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

što nije endometrij zadebljan i kod trudnoće, možda je bilo rano da se vidi išta.. možda griješim pa nek se javi netko pametniji
    jesi radila test na trudnoću?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam već u razdoblju promjena (43 godine), inače sam imala u mladosti policistične jajnike (znači, nije mi stran, i u mladosti, ciklus od 60 dana, anovulatorni ciklusi, ciklusi od 32-50 dana sam računala kao "normalne"), a ciklusi se pod stare dane skraćuju i ubrzavaju, kako FSH raste. Enivej, imala sam mengu u prvom mjesecu, pa je nisam imala 60-tak dana, nego nekakva kao spotting krvarenjca, na UZV-u je endometrij bio 13 mm, a menga je došla (prava, normalna, koliko išta može bit normalno u starijoj dobi, ali izgledala je onako... kao nekad) nakon mjesec dana od tog UZV-a. Nemam pojma pomaže li ti ovo.

Znači, tu se radilo samo o dočekat mengu, ja sam je čekala nekih 30-tak dana (nakon što je endo dosegao veličinu 13 mm). Onda... prije, u mladosti, recimo MPO doktor me uvjerava nema ni traga od menge, endo tek tipa 8 mm, a ono menga sutradan, najnormalnija, obilna itd.

Tako da... nije tijelo 1+1. Ako nemaš nikakvih smetnji - pričekaj pa ćeš vidjet kako će se razvit tvoja situacija.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.04.2013. at 21:41

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

17mm bio i nakon 7dana dobila,samo ne znam to što dojiš koliko utječe??da i kod trudnoće je zadebljan u pravu si anasti

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

da, meni je bio zadebljan s neka 4 tjedna dok se plod još nije mogao vidjeti, niti potvrditi trudnoća osim vađenjem bete.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cekam do ponedjeljka, ako ne dode vjestica, kupim test.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala cure, kako imam i problem s hemeroidima, lako je moguce da sam taj spotting pripisala njima i propustila ga.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj anasti prvotno napisa Vidi poruku
    da, meni je bio zadebljan s neka 4 tjedna dok se plod još nije mogao vidjeti, niti potvrditi trudnoća osim vađenjem bete.
    upravo je ovo i meni bilo, na pregledu sam bila zbog nekih drugih razlogai trudnoća mi nije bila niti na kraju pameti...
    nakon UZV sam s ginom počela priču o kontracepciji na što se čovjek samo nasmijao i rekao: drugi put ćemo o tome...
    točno 5 dana od pregleda sam napravila test jer mi je kasnila, a morala sam se taj dan izjasniti za novi posao i eto...rezultat svega trenutno spava u kindaću! moja mala dugica

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dobila menzes, tocno mjesec dana nakon pregleda. Srecim nisam kupila test.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •