Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Sloboština - sadržaji

gugolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno Sloboština - sadržaji

Razmišljamo o kupovini stana u Sloboštini pa me zanima kakvi se tamo sadržaji nude, dakle u samom kvartu?
    Ima li vrtić, parkići, kakva igraonica? Što mislite da nedostaje, a koje su prednosti?

Hvala!

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mislim da u sloboštini nema vrtić, ili ako ima da je gužva, jer je dosta djece od tamo u vrtiću u travnom, ne znam provjeri...školu osnovnu imaju, kvart je ljepi ima zelenla parkića, bundek nije daleko...na trgiću u centru ima svega, dućana, pošta, pekara puno toga, ne znam za igraonicu, znam da ima u Utrinama Junglplay.....meni su sloboština, travno, dugave i utrine jako fora i lejepi kvartovi....

mala prednost na dugave, travno i utrine ako ovisite o busu ima više linija i češće ide bus....

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Kvart je super za obitelji s malom djecom. Puno zelenila, iza svake zgrade parkić, hladovina u parku iza Dione skoro cijeli dan. Unutar samog naselje su pješačke zone pa ne strepiš toliko da će ti dijete pravo iz stana izletit odmah na cestu već možete lijepo šetati. Na trgu su kafići, frizeri, pošta, veća Diona, Billa, pekara, kemijska čistiona, krojačica . Imaš u naselju i dom zdravlja, ljekarnu, osnovna škola. U drugom dijelu sloboštine:crkva, kafići, još jedna pekara, knjižnica,još jedna ljekarna, podružnica dugavskog vrtića u kojem su 2 grupe (čini mi se). Ugl. sve je jako blizu i imaš sve što ti treba na par minuta. Preko ceste su Dugave (Jungleplay igraonica) i Travno. Djeca iz Sloboštine idu u vrtić Travno, Sopot, Dugave.
    Što se tiče busa : možeš stići s linijama 219,220,109 i 229 tako da se tu ne bih složila s kata.klik.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Lijepo naselje. Bed je ljeti miris iz Jakuševca (sve više, jer je sve više sparnih dana), ali to vrijedi i za sve obližnje novozagrebačke kvartove - dobaci se miris i do Sopota, ali vjerojatno manje nego u Dugavama. Imaš super brijegić zimi za sanjkanje. Imaš taj kao središnji dio koji je popločan i di nema auta. Ne znam kakvi su stanovi i imaju li kakvu "falingu" stila onih dugavskih dvoetažnih bezbalkonskih.

gugolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Hvala vam! Mi smo sada podstanari u Sigetu, a suprug radi na početku Dugava, zapravo bi pješke mogao na posao ako bismo se preselili u Sloboštinu.
    Navikla sam na Novi Zagreb, ali me stvarno zabrinjava taj Jakuševac, posebno zbog utjecaja na zdravlje.
    Što vi mislite o tome?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •