Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Pregled kod otorinca, Klaiceva (dr. Marn)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Pregled kod otorinca, Klaiceva (dr. Marn)

Uputila Zrinku pedijatrica kod otorinca, najbolje u Klaicevu, dr. Marn, kaze ona, i pripremite se na visesatno cekanje.

MZ je sad zvala bolnicu, rekli su joj da je moguce doci svakog ponedjeljka i cetvrtka prije 8h sa uputnicom, doci tamo i cekati par sati da se bude primljen ili pak naruciti se unaprijed, trenutno se ceka oko mjesec i pol.

Da li je netko od vas bio kod narucen kod dr. Marna i koliko se cekalo?
    Ili je mozda netko dosao rano ujutro nenarucen pa cekao - kako je to izgledalo?

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno Re: Pregled kod otorinca, Klaiceva (dr. Marn)

Najbolje u Klaićevu? Višesatno čekanje, naručivanje u futuru II? :/

Mi imamo super iskustva sa ORL ambulantom u Vinogradskoj; termin se dobije kroz tjedan-dva, čim skuže daje dijete pacijent, daju mu prednost (uglavnom smo primljeni i prije termina), sestre i doktori(ce) ljubazni, pažljivi, strpljivi, pedantni...
    :D

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pridružujemo se pohvalama za Vinogradsku, bili prije 4 dana.
    Doc. Baudoin (č: boduen), super radi s djecom (otac troje, s Trešnjevke). Inače voditelj odjela za dječju orl.

čujem da se dosta čeka, mi bili po špagi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Marn je nekad imao termine i privatno, pa ako ne želiš čekati, platiš se, naručiš i odmah si na redu.
    Nije ni u Vinogradskoj u zadnje vrijeme situacija ništa bolja, sreća pa nam ne treba više tako često. Mi smo isto pacijenti od dr. Baudoina i zadnjih par puta smo išli u Vinogradsku, ali u termin privatno navečer, sad više ne radi tamo nego u jednoj poliklinici u Poljičkoj, i tamo smo bili zbog uha. Kad se želiš redovno naručiti vele za mjesec dana (koma).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tatek,
    mi smo prosle zime isli kod dr Marna privatno u polikliniku Sabol.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mi smo isli kod Baudoina privatno i za njega samo pohvale.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I mi smo bili kod Baudoina privatno (u Poljičkoj). Nije mi pretjerano sjeo, niti u komunikaciju sa mnom, niti u (ne)komunikaciji s djetetom.
    Prije toga smo bili neko vrijeme i u Vinogradskoj i većina onih koje smo susreli su bili ljubazni, sve pohvale. Smetao me upravo taj broj različitih osoba koje su dijete gledale. Svaki puta je to bio netko drugi koji je bolest liječio samo prema svom nalazu dajući svoj antibiotik, bez puno obaziranja na cijelu anamnezu bolesti i bez prostora da se prokomentira isto. A imali smo veeelikih problema s ušima.
    Sad smo na Šalati i za sada smo zadovoljni, iako trenutno dogovaramo termin za odstranjenje trećeg krajnika

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bili kod dr.Marn-a u Klaićevoj prije nekoliko godina.
    Čekali smo oko 2,5 sata.Vrlo korektan liječnik i vrlo stručan.
    Mi smo bili spremni na čekanje,iako se sa njim nikada ne zna jer se može dogoditi da mora hitno na odjel ili operaciju bez obzira na ambulantu.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

E,da mi nismo bili naručeni jer ne naručuju za prvi pregled nego te ubace
    između ostalih pacijenata naručenih na kontrolu.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi se nikad nismo naručivali, nego baš kako si pisao - došli prije 8 i čekali. Kojiput stvarno satima a nikad ispod sat. Ljudi dosta, mjesta za sjediti ne uvijek. Tada su u čekaonici imali čak neki tobogan, i kao spužvaste kocke, dozlaboga sve prašnjavo. U međuvremenu je preuređivano, ali ne znam što sad ima.
    U svakom slučaju, ponesi nešto za zanimaciju, a također i za jesti i piti, jer pića iz njihovih automata su jako hladna.

Što se Marna tiče, mislim da je stvarno stručan, njegovu dijagnozu (i predloženi operativni postupak) su na Šalati potvrdili (na Šalatu smo na kraju otišli izvaditi mandule zato jer u Klaićevoj mame ne mogu preko noći biti uz djecu - ne znam je li se možda što promijenilo od tad).

otocanka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mi smo kod dr. Marna i potpisujem cure u pogledu korektnosti i stručnosti. A čekaona je zajednička s gastricama i nema ništa od zanimacija. Klupice za sjedenje su fora, pa se tu ponekad igramo skrivača (ako nije velika gužva), ali svakako treba još nešto ponijeti (pogotovo ako ćete duže čekati).
    Na prvom pregledu nisam bila s njom, pa ne znam koliko se čeka. Mi se uvijek naručujemo i čekamo 15 min - pola sata (naspram nekih drugih, to i nije strašno )

Sad sam ponovo pročitala tvoj post, pa kontam na koje čekanje misliš. Za čekaonu sam napisala, a mjesec i pol za termin je "pristojno". Par puta smo dobile termin za 2-3 mjeseca .

E da, i moja mišica je u 7. mjesecu operirala mandule i nisam mogla ostati s njom tu noć .

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

tatek, mislim da ti je nepotrebno plaćati privatan pregled kod Marna, jer se ne čeka tako dugo. Mi smo bili prošli tjedan, doduše, čekali smo kod drugog doktora, ali oni su ordinacija do ordinacije, pa sam vidjela koliko brzo pacijenti izlaze.i Marn dosta brzo "rješava" pacijente. Za našeg doktora smo čekali oko dva sata , kod Marna su pacijenti kraće ostajali unutra.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi smo kod Marna išli u Sabolovu polikliniku: dođeš, pregleda te, platiš i odeš.
    tih 400 kuna mi je vrijedilo manje od čekanja i maltretiranja djeteta koje nakon sat vremena čekaonice postane prilično nekooperativno za pregled.

doktor je bio jako strpljiv i friendly, čekao na dopuštenje djeteta...

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Zvala sam upravo Vinogradsku i nisu mi dali da se naručim kod Dr.Baudoina nego kod Dr.Gebera. Zna li netko nešto o njemu, kakav je on? Naručili su nas za tjedan dana. Malo mi je to sumljivo, kada se tako kratko ćeka. :?

Naš problem je treća mandula.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

J.je bio na operaciji kod dr.Marna prije 3,5 godine, izvadili su mu sva tri krajnika. Promjena je bila ogromna, ali ove godine primjećujem da opet stalno ima zaštopan nos, spava sa otvorenim ustima i imao je već 2-3 upale uha. Bojim se da je treći krajnik opet narastao, znam da se to zna dogoditi kad se odstrani rano(j.sa 4 godine).
    Tako da sam baš bila u dilemi, opet dr.Marn ili Vinogradska.
    Da li je nekome dijete bilo drugi put na uklanjanju trećeg krajnika( tj.te nakupine koja se tako zove)?

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi smo redoviti pacijenti dr Marna. Izuzetno strpljiv čovjek, dijete mi uglavnom uvijek surađujue. Prošli tjedan došli iz vedra neba , bez uputnice, jer je bilo hitno, bez problema nas primio. Čekali pola sata.
    Inače problem čekanja rješavam tako da MM odnese uputnicu prije posla a mi onda dođemo oko jedanaest ili kak već nam med.sestra kaže. Nikad čekali duže od sat i pol. Al meni to nije prestrašno, ja se opremim slikovnicama i igračkama..

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da podignem malo temu iz pepela.

Moramo prvi put kod orl na pregled i zanima me kojim danima dr.Marn ima ambulantu u Klaićevoj, probala bi doći ujutro i čekati jer mi je dugo 1-2mjeseca čekati pregled pošto je zaredao tri upale uha u 2 mjeseca!!

Eto molim detalje, jel radi svaki dan ili samo nekim danima?
    Probala sam zvati 4600156, ali ne mogu dobiti nikako.

I ako neko zna kako izgleda njegov pregled kod Sabola, vidim da tamo privatno radi-mislim jel imaju sve potrebno za pregled kao i u bolnici i tako...cijena ( mada nije problem )? Inače smo išli kod Sabola par puta na druge preglede i vježbice i bili prezadovoljni, ali ne bi htjela doći tamo pa da opet moram ići još i u bolnicu, ako mu ne uspije tamo sve obaviti, ili su se pobrinuli da budu opremljeni sa svim potrebnim?

Hvala, eto molila bi brze odgovore ko je u mogućnosti.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ako imaš mogućnost da ti netko u neki četvrtak dođe u Klaićevu u 6 ujutro i ostavi uputnicu a ti dođeš s klincem oko 8 - bit ćeš gotova prije 9 (ako bude uobičajen dan, bez nekih vanserijskih aktivnosti)

mi smo kod Marna uvijek išli tako

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

jedino probaj svakako dobiti ih telefonski i provjeriti je li Marn još uvijek četvrtkom

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala Juroslav to su vrijedne informacije.
    Daj mi reci jel sestar već tamo u šest ili se ostavi uputnica(i knjižica?) samo tamo negdje?

Zvala sam i Sabola, rekla mi je sestra da će mi javiti za termin, pa još ako ima netko nešto za dodati bilo bi super!!

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sestar=sestra

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

stvarno ne znam je l' ima koga tamo u to vrijeme (od onih koji rade u toj ambulanti, u bolnici svakako ima ) - uvijek je MŽ nosila papire prije posla

i dopuna informacija: nije samo četvrtak, nego svaki dan - ali treba provjeriti da dan ranije nije bio dežuran, onda ga sljedeći dan nema

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Dobila sam sestru u klaićevoj i kaže da je dr.Marn ponedjeljkom i četvrtkom, tako da ako ne uspijemo prije obaviti ništa privatno idemo u čet čekati.

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo danas obavili kod dr.Marna pregled privatno (Sabol), fakat je super, odličan smiren pristup, pogledao ga počistio malo uheca sa nekim spravicama tankim-bogme se preznojio, a i ja skupa s njim.

Uglavnom sve pohvale, preporuke.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo malo podižem temu da ne otvaram novu. Jel ima netko friških informacija, da li je dr. Marn još uvijek u Klaićevoj i kakav je sad princip kod njega. K. mi je od 9. mjeseca imala 5 gonjnih angina, a od kraja 1. mjeseca ove godine joj se sad vratio streptokok 3. put. Uz to unazad godinu dana malo malo priča na nos, a sad od 1. mjeseca konstantno bez obzira dal joj je nos zaštopan ili ne. Bili smo u Vinogradskoj na ORL 2 x ne znam točno kod koga, prvi put na Hitnoj, drugi put naručeni, pregledali joj krajnike, i one su ok., a treću mandulu nije nitko gledao. A kak sam čula da je dr. Marn super, a i manje više sve drugo obavljamo u Klaićevoj, htjela bi si i to riješit tamo. Hvala.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

e ak ti ja mogu odgovorit, sad više nema slobodnih termina , a doneseš papire ujutro i da pričekaš i da danas dojdeš na red, ja sam sredinom 2 mjeseca dobila termin za srednji dio 5 mjeseca, pa sam onda nazvala Juga na sveti duh i dobila termin sutadan. i mi sve rješavamo u Klaićevoj (( svako dete ima tam najmanje svoja 4 specijalista), osim povremenih testovova ako ih nema baš u klaićevoj. Mi smo znali hodati na vinogradsku na hitnu, a sad su nam rekli da za orl možemo i na sveti duh.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 17.04.2013. at 07:46

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Jelena hvala, ja sam mislila sutra otić jer ovak i onak idemo nefrologu pa ostavit papire, i kad gore obavim doć dolje, no muči me to jer je sad pod streptokokom pa ne znam dal će ju htjet gledat.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

meni je tetka rekla da baš ne vole kad im ostavljaju papire, pa da su radi toga počeli naručivati.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 17.04.2013. at 10:48

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mi smo bili oko 10.3., a za termin sam bila zvala iza nove godine. Trebali smo kontrolu nakon čestih upala uha prošle godine i sumnje da slabije čuje na jedno uho, i teta rekla da nema ništa prije ožujka.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ma nije nama tak jako hitno al bih ja ipak voljela čut njegovo mišljenje. Sutra i tak idem u Klaićevu pa ću ju naručit.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

tak je i meni ko ubilu, pa sam onda ošla na sveti duh i odradila već tri pregleda gore , a još mi nije došo termin u 5. mjesecu, ak hoćeš roko pitaj da ti daju moj termin, pošaljem ti pp

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Jelena uspjeli smo prebacit, dali su nam Vaš termin, puno ti puno hvala, imaš pp

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ok nadam se da bu ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •