Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: hepatitis c

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Pa ja ne znam za sto posto da nisam zarazena.taj preliminarni test je rekao neg ali ako sam nedavno zarazena moze proc i 6 mjeseci bez antitijela...svi doktori kazu da mogu dojit,ali mene strah.zelim da jede moje mlijeko,i tesko mi je davat joj tu umjetnu hranu,a opet ne zelim ni 1 posto sanse da se zarazi...zasad joj dajem svoje mlijeko izdojeno.imam uvucene bradavice i ne znam ni kako ragade izgledaju..kad mi izdajalice izvuce bradavicu svjetlija je puno i kao da ima hrpu pukotina,ali ja mislim da tako ona izgleda.me znam

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj apeitheia prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ja ne znam za sto posto da nisam zarazena.taj preliminarni test je rekao neg ali ako sam nedavno zarazena moze proc i 6 mjeseci bez antitijela...svi doktori kazu da mogu dojit,ali mene strah.zelim da jede moje mlijeko,i tesko mi je davat joj tu umjetnu hranu,a opet ne zelim ni 1 posto sanse da se zarazi...zasad joj dajem svoje mlijeko izdojeno.imam uvucene bradavice i ne znam ni kako ragade izgledaju..kad mi izdajalice izvuce bradavicu svjetlija je puno i kao da ima hrpu pukotina,ali ja mislim da tako ona izgleda.me znam
    Da imaš ragade sigurno bi znala pošto su bolne, pogotovo kada dijete doji.
    Sretno ,držim palčeve da su nalazi negativni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •