Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Neozbiljno/ neprofesionalno ponasanje privatnog ginekologa

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Neozbiljno/ neprofesionalno ponasanje privatnog ginekologa

Vodim trudnocu kod privatne gin. i zena je super, ali…

Nisu nimalo spremni izaci u susret pacijentima sto se termina tice. Lijepo im objasnim situaciju, da radim do 5 i ne mogu izostajat s posla jer cu dobit otkaz (dobit cu ga tak i tak kad rodim, al bar da zaradim jos tih par placa koliko mogu) a oni meni na to da imaju termin u 3?! Mislim, jel ja turski pricam? Ako vodis neki privatni biznis onda je musterija uvijek u pravu i ako ja hocu pregled u devet navecer onda me ima pregledat u devet navecer. Za tu privilegiju je placam, uostalom. Masno.

Onda se ne javljaju na telefon – prakticki ih je nemoguce dobit – i tak… Ne da mi se sad mijenjat ginekologa, ali mi kraj sveg stresa u zivotu ne treba jos se i oko toga zivcirat. Sta bi vi napravili?

Primam preporuke za privatnog ginekologa na podrucju ZG, al mora bit zena…

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

promijeni ako želiš

ako plaćaš, onda i ja mislim da imaš pravo birati termin - no, naravno moraš imati obzira da se kod privatnika isto naručuje po mjesec dana unaprijed i da onda možeš birati tebi odgovarajući termin

ako ti treba hitan pregled, onda se ipak moraš prilagoditi rasporedu jer su se sve te žene naručile prije tebe u termine kada njima odgovaraju i koje one isto tako masno plaćaju

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ne znam kod kog si sad. ja sam bila kod grujić-koračin i bila mi je ok. to je na zvijezdi

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako ja hocu pregled u devet navecer onda me ima pregledat u devet navecer.
    ako joj je radno vrijeme npr. do 8, zašto bi ona tebe trebala pregledati u 9?
    ne razumijem :?

onda bi apsolutno svaki privatnik trebao raditi 24 sata dnevno jer ih mi plaćamo.
    pa ako mi se sprdne frizeru u ponoć, ima da me šiša, ipak ću mu masno platiti. ili pedikeru sada za pola sata, nema veze ima li ona trenutno već nekoga, ja plaćam, ima da me primi pa makar jednom rukom pedikirala na vrijeme ugovorenu mušteriju, a drugom mene.

i boli nas briga što i ti ljudi imaju svoj privatni život, obitelj, djecu, kućanstvo o kojem brinu...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

slazem se s lutonjicom djelomicno, ali razumijem i tvoje poteskoce zbog posla. ako ne razumiju da ti je nemoguce doci prije 17.30, i u to vrijeme nemaju termina, stvarno trebas potraziti nekoga tko ima.

nije valjda da stvarno mislis da za tih parsto kuna koliko platis pregled imas ginekologa 24 h na raspolaganju?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mislim da se sve vise zena odlucuje za privatne ginekologe pa to na neki nacin vise nije ekskluziva, a za pojedine ginekologe (vjerovatno ravnatelje rodilista i sl.) je takva navala da uopce ni ne mozes dobiti termin.
    ja sam u trudnoci konkretno trebala "second opinion" od jednog takvog privatnika ali su mi na telefon rekli da su perbukirani za narednih tri mjeseca! (a ja sam trebala roditi za par tjedana) i onda mi je tata (isto lijecnik) morao potegnut sve moguce veze i jos sam masno platila da bih dosla kod njega na pregled...
    najbolje ti je promijeniti ginekologa ako si tako nezadovoljna.
    sto se tice preporuka, cula sam da je latinka (poliklinika vili) super

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ja sam i prije trudnoce isla u Ginodermu,Vlaska 91, dr.Babić
    a i sad mi tamo vode trudnocu za sad nemam nikakvih losih iskustava s njima

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mislim da je Cookie vise imala slobodan nacin izravanja u stanju zivcanosti, pa da nije fakat mislila da, ako ona zapovijedi, privatnik je mora pregledati i u 9h navecer, jer ce mu platit.

A, definitivno nisu fer ako ne zele izaci u susret, jer se radi o zahtjevu za pregled u normalno vrijeme.

Cookie, probaj Polikliniku Harni - tamo pregledava zena, kolko znam.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja mislim da bi svakako trebali izaći u susret bez obzira bio to socijalni ili privatni doktor. Ja idem kod socijalnog i sestra me uvijek pita koji termin meni odgovara, ako naravno ima više za birati, ako ne onda se ja moram prilagoditi, ali uglavnom se uvijek nađe zajednički jezik. Ipak su oni tamo radi nas, a nije baš jednostavno izlaziti s posla.

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mony je jedina izgleda shvatila poantu... pa ne bi trazila od zene da me pregledava u devet navecer, pobogu. to je vise bilo da se slikovito izrazim

ali mislim da nije nenormalno ni nerazumno zahtjevat termin unutar njihovog radnog vremena koji meni odgovara. ne trazim nikakve izvanredne preglede nego najredovniji moguci pregled za koji se zelim narucit tri tjedna unaprijed. pa ako kod socijalca koji ima par tisuca pacjentica (moj konkretno ima 6.000) mogu to dobit, onda ne vidim zasto ne bi kod privatnika. kojeg placam. i koji dam ruku u vatru da nema toliko pacjenata.

ne znam jesam u pravu ili me peru trudnicki hormoni pa sam pobenavila...

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

potpisujem, pogotovo jel ih placamo,ali draga ne se uzrujavat

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Cookie prvotno napisa

pa naravno da si u pravu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cookie prvotno napisa
    mony je jedina izgleda shvatila poantu... pa ne bi trazila od zene da me pregledava u devet navecer, pobogu. to je vise bilo da se slikovito izrazim

ali mislim da nije nenormalno ni nerazumno zahtjevat termin unutar njihovog radnog vremena koji meni odgovara. ne trazim nikakve izvanredne preglede nego najredovniji moguci pregled za koji se zelim narucit tri tjedna unaprijed. pa ako kod socijalca koji ima par tisuca pacjentica (moj konkretno ima 6.000) mogu to dobit, onda ne vidim zasto ne bi kod privatnika. kojeg placam. i koji dam ruku u vatru da nema toliko pacjenata.

ako je tri tjedna (ili mjesec dana kao što rekoh) onda imaš pravo

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne kužim, zašto ti ne daju termin kad hoćeš :?

Inače kod privatnika se stvarno dugo čeka, ja sam se u ovdjespomenutoj Poliklinici Harni naručivala za pregled i po mjesec dana unaprijed, a na pregled bih znala čekati SATIMA jer pregusto naručuju pacijentice - valjda svakih 20 minuta, a doktorica jako ležerno pregledava

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ja sam se isto razočarala dr. Harni. Kad sam ostala trudna,došla sam da mi potvrdi trudnoću, s milijun pitanja (prva trudnoća, sve mi je novo). Ona me u doslovno 5 min pregledala, napravila UZV, rekla vidimo se za 4 tj i na moj pokušaj postavljanja pitanja, gurnula mi neke papire u ruku i rekla - vidimo se za 4 tjedna!
    Naravno, uredno mi je naplatila 400 kn,ali me više nakon toga nije vidjela!

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa vjerojatno joj ne daju termin kad ona hoce jer se u to vrijeme narucio netko drugi kome isto pase to vrijeme. vecina ljudi radi do 4 ili 5, pa naravno da im pase vise nego 3

ne vidim nikakvu neozbiljonst ili neprofesionalnost u tome. dapace, ne volim kad stalno idu nekome u susret pa onda moras cekati jer se neko ubacio.

ja idem u privatnu kliniku i oni imaju dobar sistem. ne mozes se naruciti 3 mjeseca unaprijed. negdje zadnji tjedan u mjesecu pocinju narucivanja za sljedec mjesec. tako da se ja uredno krajem mjeseca narucim kod svoje doktorice, jer je kod nje guzva, pa da budem sigurna da cu uopce dobiti termin taj mjesec. istina, ja smijem izostati s posla. sta ne postoji u zakonu neki broj sati koje mejsecno mozes izostati zbog pregleda u trudnoci? :?
    i kako kao trudnica mozes dobiti otkaz? :?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    pa vjerojatno joj ne daju termin kad ona hoce jer se u to vrijeme narucio netko drugi kome isto pase to vrijeme. vecina ljudi radi do 4 ili 5, pa naravno da im pase vise nego 3
    Pa onda se samo treba dovoljno unaprijed naručiti.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja ovo stvarno ne kužim :? . Kod privatnika sam i otišla baš zato što mi je bilo teško čekati i naručivati se po mjesec dana unaprijed. Mislim, ako ti čekanje nije problem, možeš naći i dovoljno dobrih "socijalnih" ginekologa. BTW, moj privatnik je u međuvremenu sklopio ugovor s HZZO-om i uvijek sam se naručivala dan-dva-tri unaprijed, a najviše što sam čekala je bilo sat vremena, i to je bio izuzetak.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Je, al kod socijalnog nema bombona u čekaonici

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja sam trudnoću vodila kod dr. Košec, privartno u Eljugi.
    radi srijedom poslijepodne, i uvijek čim bi došla bila bi na redu, na sva pitanja mi je odgovorila, dala mi svoj privatni br. moba da nazovem ako išta zatrebam, koji sam upotrijebila kada mi je pukao vodenjak, a ona bila na godišnjem.
    žena je nazvala u Vinogratsku i rekla da dolazim i tamo su me dočekali sa :"aha, za Vas je zvala dr. Košec... "
    žena je za svaku preporuku.

lidac2004

Početno

Citiraj meda prvotno napisa

ne vidim nikakvu neozbiljonst ili neprofesionalnost u tome. dapace, ne volim kad stalno idu nekome u susret pa onda moras cekati jer se neko ubacio.
    slazem se 8)

ne moze se svima udovoljiti.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Potpisujem Ninu XY da idem privatno upravo zato da ne čekam po tri sata što me izluđivalo kod socijalaca

Tviti

Početno

Ja imam izuzetno dobro iskustvo u Poliklinici Harni.
    Ondje rade isključivo ginekologinje i uistinu su prijazne i susretljive. Na red se ne čeka duže od 10 minuta a u slučaju bilo kakvih komplikacija ili nalaza koji se čekaju; osobno te zovu na brojeve koje im ostaviš za kontakt.
    Predivno je to kada te netko na taj način tretira, posebice u pitanju ginekoloških tema (koje velikom broju žena nisu ugodne).

Jedan veliki :D za dr. Maju Gudelj

Meni je ta žena omogućila to da sam sada sretna jer nosim svoje prvo dijete.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tviti off topic, ali uvijek kad vidim tvoj nik negdje, pomislim "Hm...zar sam i na ovu temu nešto pisala".

Tviti

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    tviti off topic, ali uvijek kad vidim tvoj nik negdje, pomislim "Hm...zar sam i na ovu temu nešto pisala".
    Ima nas, ima... Pravi smo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •